ASUS RTX 2060 RGB Kapatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UnstableHandle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ASUS RTX 2060 ekran kartımda logonun yanında geceleri tüm dikkatimi dağıtsın diye konulmuş bir ışık var. ASUS Aura "Aura Service is currently unavailable" hatası veriyor. Birçok şeyi denesem de yapamadım. Bunu yapmanın başka bir yolu var mıdır?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Başlata services.msc yazıp çalıştırın ve açılan pencerede ASUS adıyla olan her hizmeti çalıştırın çalışanlara Yeniden Başlat deyin ve Devre dışı bırakılmış olanlar varsa onların özelliklerinden Başlangıç türünü Otomatik yapın ve Başlat deyin. Daha sonrasında AURA yazılımını tekrar çalıştırmayı deneyin işe yaramaz ise yazılımı kaldırıp tekrar kurun.

KS

UnstableHandle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yorumunuz için teşekkürler. ASUS Com Service ve LightingService'i yeniden başlattım, yine açılmadı. Önce uygulamadan geride kalan dosyaları silip yeniden yüklemeyi denemiştim zaten. O da olmuyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Yanlız https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/DUAL-RTX2060-6G/ bu kartta RGB yok siz SUPER 2060 'mı kullanıyorsunuz?

Eğer 2060 Super DUAL EVO modelini kullanıyorsanız baktım o karttaki ufak bir yatay LED bölüm var ama o LED kontrol edilemiyor sürekli Rainbow efektinde yanan bir LED olarak yapılmış yani kontrol edilemez ve kapatılamaz olarak görünüyor. Ancak ve ancak soğutucunun o kısmından LED 'in kablosunu devre kartından sökebilirsiniz bu sayede kapanır.

KS

UnstableHandle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RGB değil, bahsettiğiniz LED'i kastetmiştim. Yanlış kelimeyi kullanmışım. Yardımınız için teşekkürler. Sökmeyi deneyeceğim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Karta hasar vermeyin birde sökmeden önce ASUS desteğe bir yazın bazı markalar eğer soğutucu bloğu sökerseniz garanti dışı bırakıyor kartı.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri