- Tepki
- 313
16 aydır mining yapıyormuşMining yapılmış mı yoksa mining yapılabilir mi demek istediniz![]()
16 aydır mining yapıyormuşMining yapılmış mı yoksa mining yapılabilir mi demek istediniz![]()
İlan atabilir misiniz ?Bir akrabamda MSI X TRIO LHR 'siz 3060 var oda 8500 TL den satıyor Sahibinden.com adresinde. Yani bu TUF fiyat ve sınıf olarak iyi bir konumda bence.
Benim söylediğim MSI kartta Mining yapılan bir ürün. Mining sisteminden söküldü ve normal oyunlar için kullanılıyor şuan ama temiz ve bakımlı ki şuan zaten kullanıyor. Ben fiyat ve kart sınıfı için uygun demek için yazdım zaten. Sorayım bir linki atarsa paylaşırım.İlan atabilir misiniz ?
Eğer temiz kullanıldıysa ve bakımları yapıldıysa sorun yok bence.Kartın 16 ay gibi bir süredir mining yapması sorun değil mi ?
Dön bakalım adam nedicekBir tane daha buldum, Rog 8900 tl, memurmuş adam anladığım kadarıyla birazdan arayıp konuşacağım.
Bir bakın sizde
Telefon çaldı açmadı bi ara tekrar ararım, mesaj yazayım.Dön bakalım adam nedicek![]()
Fiyat yüksek yaTelefon çaldı açmadı bi ara tekrar ararım, mesaj yazayım.
+Konuştuk, mining falan yapmadığını söyledi, doktor arkadaşından almış. Ama en fazla 8700 e düşüyor bu bize uymadı![]()
İlk attığım kart dönüş yaptı, 24 ay garantisi var seri numarası istedim, furmark testi attı, 25 dakikalık testte 64-65 derecelerde geziniyodu maksimum 67 olmuş düşürmüş kendini 65 sabit gidiyordu. Kartın galiba lhr olduğunu söyledi. Nasıl sizce, bütün sahibindeni gezdim, bana uygun bir bu kart birde beyoğlunda 5 aylık bir kart var onla daha konuşmadım. Letgoyu taramaya başlıyorumFiyat yüksek ya
Biri banada test attı 73 ü görmüş hangisi size atanİlk attığım kart dönüş yaptı, 24 ay garantisi var seri numarası istedim, furmark testi attı, 25 dakikalık testte 64-65 derecelerde geziniyodu maksimum 67 olmuş düşürmüş kendini 65 sabit gidiyordu. Kartın galiba lhr olduğunu söyledi. Nasıl sizce, bütün sahibindeni gezdim, bana uygun bir bu kart birde beyoğlunda 5 aylık bir kart var onla daha konuşmadım. Letgoyu taramaya başlıyorum
@ugur.gozaydin
Şu hocam, bu arkadaşın hikayesi eskiden rog 1660 s i varmış, tuf 3060 almış. Şuan ikisinide satıyor, 3070ti, 3080 alacak. 1660s in garantisi bitmiş. Bana hikaye doğru geldi, adamın full rog tuf setup ı var.Biri banada test attı 73 ü görmüş hangisi size atan![]()
Anormal değil ve fiyatta anlaştıysanız alınabilir. Birde 3DMark Time Spy testi yaptırın derim. Biraz yüksek boyutlu program ama performansında bir sorun var mı belli olur.İlk attığım kart dönüş yaptı, 24 ay garantisi var seri numarası istedim, furmark testi attı, 25 dakikalık testte 64-65 derecelerde geziniyodu maksimum 67 olmuş düşürmüş kendini 65 sabit gidiyordu. Kartın galiba lhr olduğunu söyledi. Nasıl sizce, bütün sahibindeni gezdim, bana uygun bir bu kart birde beyoğlunda 5 aylık bir kart var onla daha konuşmadım. Letgoyu taramaya başlıyorum
@ugur.gozaydin
Nasıl yapıldığını bulamadım, sitesinde 29 dolar gözüküyordu, bir de Steam de var. Tam olarak nereden yapılıyor, adama da diyeyim de bıkmasın bendenAnormal değil ve fiyatta anlaştıysanız alınabilir. Birde 3DMark Time Spy testi yaptırın derim. Biraz yüksek boyutlu program ama performansında bir sorun var mı belli olur.
Download 3DMark for Windows Primary EU Mirror - Buradan indirebilirsiniz.Nasıl yapıldığını bulamadım, sitesinde 29 dolar gözüküyordu, bir de Steam de var. Tam olarak nereden yapılıyor, adama da diyeyim de bıkmasın benden
+ Steamde buldum ama 50 lira adam yaparmı ki ? Ben satın alıp usbye kurabilirmiyim bunu ?
Hocam akşama gidip bakacağım karta büyük ihtimal, programı usbye atar giderim, birlikte test ederiz. Testin puanı, skoru kaç olmalı? Yani neyle ney arası tamamdır?Anormal değil ve fiyatta anlaştıysanız alınabilir. Birde 3DMark Time Spy testi yaptırın derim. Biraz yüksek boyutlu program ama performansında bir sorun var mı belli olur.
9000 puan ortalaması evet. Ortalama olarak +/- 500 puan oynama olur kartlar arasında.Internetten bulmaya çalıştım, 8500 - 9000 arası gibi olmalı heralde değil mi?
@ugur.gozaydin