- Konu Sahibi
9000 puan ortalaması evet. Ortalama olarak +/- 500 puan oynama olur kartlar arasında.

I scored 8 555 in Time Spy
AMD Ryzen 5 5500, NVIDIA GeForce RTX 3060 x 1, 16384 MB, 64-bit Windows 11}

9000 puan ortalaması evet. Ortalama olarak +/- 500 puan oynama olur kartlar arasında.
Sonuç kötü değil. Dediğim gibi ortalaması 8900 puan civarlarında 9K 'ya yakın. Bu kartta 8555 puan almış problem yok.Hocam skor budur![]()
AMD Ryzen 5 5500, NVIDIA GeForce RTX 3060 x 1, 16384 MB, 64-bit Windows 11}www.3dmark.com
Siz mi yaptınız kişi kendisimi yaptıHocam skor budur![]()
AMD Ryzen 5 5500, NVIDIA GeForce RTX 3060 x 1, 16384 MB, 64-bit Windows 11}www.3dmark.com
Kendisi yaptı, hafta sonu için anlaşmıştık, arkadaş geçen akşam oyun oynarken karttan bobin sesi varmış haberin olsun yazdı, dürüstmüş ama öyle kaldı suanlik, sahibinden de bana uygun ilan yok şuanlık, letgonun arama motoru mu bozuldu bilmiyorum, çalışmıyor hiçbir türlü ne yazsam bulunamadı diyor.Siz mi yaptınız kişi kendisimi yaptı
Hayırlısı olsun bakalımKendisi yaptı, hafta sonu için anlaşmıştık, arkadaş geçen akşam oyun oynarken karttan bobin sesi varmış haberin olsun yazdı, dürüstmüş ama öyle kaldı suanlik, sahibinden de bana uygun ilan yok şuanlık, letgonun arama motoru mu bozuldu bilmiyorum, çalışmıyor hiçbir türlü ne yazsam bulunamadı diyor.
6700xt al bence rtx takıntın yoksaBeyler nasıl?
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yazacağım şimdi.
Yani R6 gibi fps oyunları oynuyorum genelde, reflex özelliği var falan, evet biraz nvidia takıntım var6700xt al bence rtx takıntın yoksa![]()
Bizim arkadaşta öyle çıkmıştı 6700xt aldıkYani R6 gibi fps oyunları oynuyorum genelde, reflex özelliği var falan, evet biraz nvidia takıntım var3060 diye çıktık yola, şimdi zor olur o iş şimdi bi anda sindiremem
![]()
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.Beyler kartı aldım sistemi topladım, yardım eden herkese teşekkürler.