Asus Tuf A15 (2022) - Ryzen 7 6800h ve Rtx 3050 Laptop İncelemesi

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Bu laptop forumda son zamanlarda çok konuşuldu , çok öneri listesine eklendi , çok artılarından , eksilerinden bahsedildi ve sonunda videosunu yayınladım .
Paylaşım reklam amaçlı değil , eğer modlar arasında böyle bir sohbet geçecekse , Paylaşım BİLGİLENDİRME amaçlıdır. Kaldı ki ne her videom için başlık açıyorum ne de burda paylaşıyorum.Bunun çıkarımından bu sonuca ulaşılabilir.
Uzun uzun yazmayacağım , ama temelde bahsedeyim , tüm detayları merak eden olursa videoya beklerim .

Laptop SICAK çalışıyor.
Askeri dayanıklılık olayı masal .
Perfomansı fena değil .
Fiyatını hak etmiyor. Videoyu çektiğimde 19 k idi . Tam 9 gün önce bu fiyattan 24 k lara çıktı fiyatı .
Kasa tasarımı hoş ama plastik .
Güçlü bir işlemcisi var , ekranı güzel .
Klavye de ortalama denilebilir.

Sonuç olarak HERHANGİ BİR SPONSORLUK OLMADIĞI İÇİN DOBRA DOBRA ELEŞTİRDİM LAPTOPU. Keyifli seyirler.

Kanal linkini de bırakıyorum, https://forum.pchocasi.com.tr/yonle...vY2hhbm5lbC9VQ2x1Um9ZVHBzbldmS3hiMWhfenF4Umc=
Merak eden varsa diğer videolarıma da göz gezdirebilir.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hocam elinize sağlık. Videolarınızı hep izliyorum başarılı incelemeler yapıyorsunuz.

Hocam bende tam key almayı düşünüyordum hepsilisans iyi oldu ama 20tl olan pro sürüm. Keşke home da 20tl olsaydı. Pro da normal kullanıcı için fazla ve gereksiz özellikler de var diye biliyorum.

Son düzenleme:
KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Hocam elinize sağlık. Videolarınızı hep izliyorum başarılı incelemeler yapıyorsunuz.

Hocam bende tam key almayı düşünüyordum hepsilisans iyi oldu ama 20tl olan pro sürüm. Keşke home da 20tl olsaydı. Pro da normal kullanıcı için fazla ve gereksiz özellikler de var diye biliyorum.
Aralarında performans konusunda fark yok . Oyun performansı da keza öyle . Wp iletişim hattından yaz , adımı ver yardımcı olsunlar home i da 20 TL ye versinler dostum . Keyifli seyirler . Desteklerin için teşekkür ederim , :⁠-⁠)

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

Bu laptop forumda son zamanlarda çok konuşuldu , çok öneri listesine eklendi , çok artılarından , eksilerinden bahsedildi ve sonunda videosunu yayınladım .
Paylaşım reklam amaçlı değil , eğer modlar arasında böyle bir sohbet geçecekse , Paylaşım BİLGİLENDİRME amaçlıdır. Kaldı ki ne her videom için başlık açıyorum ne de burda paylaşıyorum.Bunun çıkarımından bu sonuca ulaşılabilir.
Uzun uzun yazmayacağım , ama temelde bahsedeyim , tüm detayları merak eden olursa videoya beklerim .

Laptop SICAK çalışıyor.
Askeri dayanıklılık olayı masal .
Perfomansı fena değil .
Fiyatını hak etmiyor. Videoyu çektiğimde 19 k idi . Tam 9 gün önce bu fiyattan 24 k lara çıktı fiyatı .
Kasa tasarımı hoş ama plastik .
Güçlü bir işlemcisi var , ekranı güzel .
Klavye de ortalama denilebilir.

Sonuç olarak HERHANGİ BİR SPONSORLUK OLMADIĞI İÇİN DOBRA DOBRA ELEŞTİRDİM LAPTOPU. Keyifli seyirler.

Kanal linkini de bırakıyorum, https://forum.pchocasi.com.tr/yonle...vY2hhbm5lbC9VQ2x1Um9ZVHBzbldmS3hiMWhfenF4Umc=
Merak eden varsa diğer videolarıma da göz gezdirebilir.
Bence hiçbir laptop F/p değildir ayrıca her konuya reklam değildir yazmanıza gerek yok günde yüzlerce link ve site paylaşılıyor forumlarda olsa onlar reklam olurdu Videolarınız izliyoruz.

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Bence hiçbir laptop F/p değildir ayrıca her konuya reklam değildir yazmanıza gerek yok günde yüzlerce link ve site paylaşılıyor forumlarda olsa onlar reklam olurdu Videolarınız izliyoruz.
Forumda direk link paylaşıp kanalın pr ını yapmak yasak . Ben kurallara olabildiğince uyayım , diğerleri modların işi . Keyifli seyirler :⁠-⁠)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri