ASUS TUF Gaming H7 çalışmıyor

Silco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Kulaklıkta iki tane mikrofon var biri yaka biri harici çıkarıp takılabilen yaka mikrofunu çalışıyor ama diğer mikrofona geçiş yapamıyorum kulaklık üzerinden yaka mikrofonu kapatınca komple çalışmıyor var mı öneriniz.

KS

Silco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
evet kontrol ettim jak girişinde sorun var yaka mikronu calışıyor uygulamada öyle bi secenek yok zaten  yada ben bulamadım mecbur iade

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bir fikrim yok yazılım ve kulaklık ayarlarından anlatılan bir şey yoksa üründe sorun olabilir. Nette benzer bir sorun bulamadım. ASUS desteğe yazabilirsiniz belki bir ayar vs. yapmanız gerekiyordur.

Destek almak istediğiniz ürün tipini seçip ilerleyin sorunu yazın bakalım ne geri dönüş olacak. https://www.asus.com/tr/support/

KS

Silco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Mail attım bakalım dönerlerse :) kenara koydum duruyor öyle

KS

Silco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Kulaklık İade ettim yenisi geldi yine aynı sorun ya kulaklığı kırıcam yada kendimi kesicem yav bu mikrofon neden calışmıyor

Yaşadığınız problemle ilgili olarak "Windows Ses Ayarları" menüsünden "Ses Denetim Masası" bölümüne giriş yaparak burada yer alan "Mikrofon" devre dışı ise aktif hale getirin ve sağ tıklayıp özellikler sekmesinde ses düzeyini %100 olarak ayarlayın. Bu işlem sonrasında problem devam ederse "Aygıt Yöneticisi" bölümünden mikrofon sürücüsüne sağ tıklayarak "Sürücüyü Güncelleştir" seçeneğini seçiniz. Sürücü güncellendikten sonra problem devam ederse üründe donanımsal arıza olma riskine karşı satıcı mağazanızdan servis desteği talep etmenizi tavsiye ederim. diyor aynılarını yaptım değişecen hic bişey olmadı

CanDrmc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
berkeincekara' Alıntı:
Kulaklık İade ettim yenisi geldi yine aynı sorun ya kulaklığı kırıcam yada kendimi kesicem yav bu mikrofon neden calışmıyor

Yaşadığınız problemle ilgili olarak "Windows Ses Ayarları" menüsünden "Ses Denetim Masası" bölümüne giriş yaparak burada yer alan "Mikrofon" devre dışı ise aktif hale getirin ve sağ tıklayıp özellikler sekmesinde ses düzeyini %100 olarak ayarlayın. Bu işlem sonrasında problem devam ederse "Aygıt Yöneticisi" bölümünden mikrofon sürücüsüne sağ tıklayarak "Sürücüyü Güncelleştir" seçeneğini seçiniz. Sürücü güncellendikten sonra problem devam ederse üründe donanımsal arıza olma riskine karşı satıcı mağazanızdan servis desteği talep etmenizi tavsiye ederim. diyor aynılarını yaptım değişecen hic bişey olmadı 

Kanka windows<ayarlar<sistem<ses<mikrafon gizliliği ayarı de ve kapalı ise açık yap

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
berkeincekara' Alıntı:

Önerilen çözümlerde 2. mikrofona geçiş ile alakalı bir ayar önerilmemiş. Windows Ayarlarında / Sistem / Ses adı altında Giriş aygıtında kaç adet mikrofon seçeneği var. 2 adet mikrofon varsa 2 adet seçenek olması gerekir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri