ASUS TUF VG24VQR Ürünü Alınır Mı?

Ef3sohuge

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,

ASUS TUF VG24VQR modelini almayı düşünüyorum fakat ghosting muhabbeti dönüyor ve bu beni biraz korkutuyor.

Aradığım tüm özellikleri sahip fakat ghosting meselesi nedir sizde 3 bine 165 hz 1 ms pivot monitör alınır mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
şuanda en ucuz teknosa da (indirimleri bilmiyorum) bence bu modeli tercih etmelisin

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
eğer mağzada varsa gidip görüp de alabilirsin

KS

Ef3sohuge

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
eğer mağzada varsa gidip görüp de alabilirsin
Hocam curved istiyorum söylediğim monitor fiyatina gore cok iyi bence ama ghosting de aşırı olmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum yine de danışmak istedim sizlere

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Hocam curved istiyorum söylediğim monitor fiyatina gore cok iyi bence ama ghosting de aşırı olmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum yine de danışmak istedim sizlere
Curved alacaksan 32" altında almanın bir manası yok yani kısaca. 24" 27" cueves monitör almanın bir anlamı yok. Curved monitörün amacı zaten kullanıcının bakış açısını çevrelemek 32" altında curved ekran almak mantıksızdır, amacına tam hizmet edemez o boyutlarda bir ekran ile.

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
ve ek olarak oynlar için ips panel alın bu ips değil va panel

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Merhaba ASUS TUF VG24VQR modelini almayı düşünüyorum fakat ghosting muhabbeti dönüyor ve bu beni biraz korkutuyor aradığım tüm özellikleri sahip fakat ghosting meselesi nedir sizde 3 bine 165 hz 1 ms pivot monitör alınır mi?
Ürün VA panel ve başarılı bir üründür. Üründe ASUS 'a dair pek çok özellik var ki bunlardan birisi ELMB adı verilen bir nevi Ghosting önleyici bir özelliktir. Üründe genel olarak bir Ghosting sorunu yok ve alınabilir.

Alternatif "Curved" panel önerilerim; Iiyama G-Master G2466HSU-B1 , ASUS TUF VG27VQ , AOC C24G2U , AOC C27G2AE , MSI Optix G24C6P , MSI MAG Artymis 242C modelleri olur.

KS

Ef3sohuge

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ürün VA panel ve başarılı bir üründür. Üründe ASUS 'a dair pek çok özellik var ki bunlardan birisi ELMB adı verilen bir nevi Ghosting önleyici bir özelliktir. Üründe genel olarak bir Ghosting sorunu yok ve alınabilir.

Alternatif "Curved" panel önerilerim; Iiyama G-Master G2466HSU-B1 , ASUS TUF VG27VQ , AOC C24G2U , AOC C27G2AE , MSI Optix G24C6P , MSI MAG Artymis 242C modelleri olur.
Öncelikle teşekkür ederim. Kendim de denediğim ve kullananlardan da olumlu yanıtlar alınca almaya karar verdim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri