ASUS TUF VS DELL Monitör

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Selamun aleyküm değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı,yakın zamanda allahın izni ile yeni sistemimi alacağım, iki monitör arasında kaldım sadece oyun amaçlı kullanacağım çok rekabetçi takılmayacağım sanırsam ikisindede piwot ve sweivel yok önemli değil ama olsada olur bütçe bu civarlarda başka öneriniz varsa beklerim bütçe 3500 3600 vs
Monitörler:

Yıkılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
Ikiside aynı monitör. Tek fark marka. Ben Asus'u tercih ederim. Asus monitörü ben aldım. Sistemim ve monitörüm gelince monitörü test edip bilgi veririm.

Bu arada üsttekinde yazmıyor ama soru-cevap kısmına baktığımda satıcı g-sync destekliyor demişti.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Ikiside aynı monitör. Tek fark marka. Ben Asus'u tercih ederim. Asus monitörü ben aldım. Sistemim ve monitörüm gelince monitörü test edip bilgi veririm.

Bu arada üsttekinde yazmıyor ama soru-cevap kısmına baktığımda satıcı g-sync destekliyor demişti.
Hocam asusta amd freesync premium varmı peki
Test sonuçlarınızıda bekliyor olacağım

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Sırf monitör boy ayarı bana sorun çıkarı diye dell seçerdim.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Yanlış bilgi verilmiş, aynı özellikte değil 2 ürün.
Dell ürün daha iyi onu tercih edebilirsin.

alitufan55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Şuanda Dell'in tam olarak bahsettiğiniz modelini kullanmaktayım ve yeni ölü pixel testi yaptım ve 0 pixel ile geçti. Ghosting testinden de harika geçti. Yani şuan deneyimlerime göre 27 ile 24 arasında kaldım fakat diyorum ki iyi ki 24 seçmişim ileride çift monitör yapmak odaklı. Monitör ben çok beğendim, harika yani.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-12-04 at 11.12.28.jpeg
    WhatsApp Image 2022-12-04 at 11.12.28.jpeg
    303.7 KB · Görüntüleme: 61

ELFTHEBLACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
49
Şuanda Dell'in tam olarak bahsettiğiniz modelini kullanmaktayım ve yeni ölü pixel testi yaptım ve 0 pixel ile geçti. Ghosting testinden de harika geçti. Yani şuan deneyimlerime göre 27 ile 24 arasında kaldım fakat diyorum ki iyi ki 24 seçmişim ileride çift monitör yapmak odaklı. Monitör ben çok beğendim, harika yani.
Monitör cam panel mi yoksa mat mı

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri