Bu Firma ile 2 Siparişimde de Beni Rezil Ettiler.
1. Gaminng gen den 2 kere siparişim oldu. Birinde Sıvı soğutucu aldım.LCD ekranlı bir soğutucuydu. Gelen eski versiyonu oldu. Geri gönderin inceleyelim dediler. Tamam dedim gönderdim. 1 Hafta ses çıkmadı. Sonra aradım. Nerde aldığım ürün dedim. Bu arada da aldığım ürünün fiyatı 1000 lira kadar heryerde arttı. 3 Hafta bekledim. Kargo kutusunu açtığım gibi ertesi gün geri iade ettiğim halde ürünü falanda açmadım. Sonra aradım ağzıma geleni söyledim. Bana MSI ya yazdık haber bekliyoruz dediler. Banane MSI dan ne alaka dedim. Teli kapattım. 5 dkk sonra ürün iade edildi. Paranız kartııza iade olacak diye mail geldi. Bu sırada tabiki fiyatlar aldı başını gitti. 3000 liralık ürün 5000 lira oldu. Bidahada alamadım. Her bu firma ile ilgili konuya yazıyorum.
2. Aynı hafta verdiğim hazır sipariş kasa aldım. Bu soğutucu ile aynı hafta ikisi aynı zamanlarda geldi. Kasa bi geldi. Dış kasa aldığım ve Bana Fatura kesilen kasadan farklı Ben Mesh kasa almıştım 3/1 Mesh aynı markanın başka kasası geldi, Yazdım şikayet alındı dendi dönüş yok. Aradım. Bu seferde kasayı gönderin bakalım dediler. Allahınızdan bulun dedim kapattım.
YANİ DEMEM OKİ BU FİRMA İŞ AHLAKINDAN YOKSUN BİR FİRMADIR. GÖNDER MÜŞTERİYE ÜŞENMEZ İADE EDERSE ALIRIZ MANTIĞIYLA İŞ YAPMAKTADIR. ALMAYIN ALDIRMAYIN...