Asus ve Gaming Gen TR Ekran Kartı Coil Whine Rezaleti

KS

JuernofbaN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Aynı problem vatanpcde olsa yine aynı şekilde ilerliyor. iPhone aldım kutudan kırık çıktı değişim vs para iadesi yapılmadı mahkemeye verdim :)
Şeyi duymuştum ama ya, kartında coil whine olup ertesi günü vatana iade veren arkadaşı. Senin şansına o şube sıkıntılıymış galiba.

KS

JuernofbaN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Yeni video geldi, çok daha net bir video çektim bir izleyin Allah aşkına :D Video 3

KS

JuernofbaN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Çok üzücü bir durum asus tuf gaming 3060 kullanan bi arkadaşımdada bu ses var
Aslında üzücü olan cihazın bu tarz bir ses çıkarmasındansa, firmanın bu onun çalışma sesi demesi. İnsanları salak yerine koyuyorlar ne yazık ki.

KS

JuernofbaN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
evet kesinlikle. Ne olucak o kart şimdi
Yani Gaming Gen TR yöneticilerle görüşeceğini söyledi iade için, gerekli değişim yapmazlarsa ayıplı mal satmaktan mahkemeye gideceğim ve her yerde her forumda bu firmaları rezil etmekten de geri durmam açıkçası şu yaşadıklarımdan sonra. Enayi değilim 17.200 liramı çöpe atacak kadar.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Yani Gaming Gen TR yöneticilerle görüşeceğini söyledi iade için, gerekli değişim yapmazlarsa ayıplı mal satmaktan mahkemeye gideceğim ve her yerde her forumda bu firmaları rezil etmekten de geri durmam açıkçası şu yaşadıklarımdan sonra. Enayi değilim 17.200 liramı çöpe atacak kadar.
Eğer değişim sağlanmıyorsa direkt insanlı yoruyorsa gaming gen trden asla alışveriş yapmam :D

Asla alışveriş yapmamam gereken bi listem var oraya ekledim siteyi :D

oomer20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hocam ben de asus dual 6700xt aldim bir cok oyunun ayarlarinda fps firladiginda yüksek coil sesi aliyorum ama 144 e sabitledigimde ses tamamen kesiliyor. Alali 2 ay falan oldu bu konuda zaman aşımı var mi ? Göndersem sifir kart mi yollarlar acaba ? Çünkü yine coil sorunu olan bir kart yollarlarsa gunlerce kartsiz kalırım
ben de coil whine sorunun 6500xt ekran kartında yaşadım alalı 4 5 ay olmuştu servise gönderip sesten rahatsız olduğumu belirttim ve garanti belgesinde yazan ayıpsız bir misli ile değişim maddesinin uygulanmasının istediğimi söyledim sıfırıyla değişim yapıp yeni bi kart gönderdiler şuanda bi sorun yok

oomer20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
ben de coil whine sorunun 6500xt ekran kartında yaşadım alalı 4 5 ay olmuştu servise gönderip sesten rahatsız olduğumu belirttim ve garanti belgesinde yazan ayıpsız bir misli ile değişim maddesinin uygulanmasının istediğimi söyledim sıfırıyla değişim yapıp yeni bi kart gönderdiler şuanda bi sorun yok sende bu sesin seni rahatsız e ttiğini garanti belgesinde tüketicinin ayıpsız bir misli ile değişim maddesinin uygulanmasını istediğini söylersen yapmak zorundalar

canerX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Dostum geçmiş olsun. E devlet üzerinden THH başvurunu yapıyorsun. Başvurun sonuçlanana kadar kartını paşa paşa kullanıyorsun. THH değişim/iade hakkı tanıyacaktır size. Sonuçlanınca seve seve değişim ya da iade(Sen nasıl istersen) yaparsın.
O zamana kadar kullan keyfine bak.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Dostum geçmiş olsun. E devlet üzerinden THH başvurunu yapıyorsun. Başvurun sonuçlanana kadar kartını paşa paşa kullanıyorsun. THH değişim/iade hakkı tanıyacaktır size. Sonuçlanınca seve seve değişim ya da iade(Sen nasıl istersen) yaparsın.
O zamana kadar kullan keyfine bak.
Bunu yapmanı tavsiye ederim arkadaşın dediği gibi.

Bende thh başvurmuştum zaten haklı olduğun ortada o süre içerisinde mining bile yapabilirsin kartla :D

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
ben de coil whine sorunun 6500xt ekran kartında yaşadım alalı 4 5 ay olmuştu servise gönderip sesten rahatsız olduğumu belirttim ve garanti belgesinde yazan ayıpsız bir misli ile değişim maddesinin uygulanmasının istediğimi söyledim sıfırıyla değişim yapıp yeni bi kart gönderdiler şuanda bi sorun yok
Duruma göre bi boslukta yollayacagim ben de. Sorunu çözüyorum ama yine de içime kurt düşüyor

dextersmt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Bu Firma ile 2 Siparişimde de Beni Rezil Ettiler.
1. Gaminng gen den 2 kere siparişim oldu. Birinde Sıvı soğutucu aldım.LCD ekranlı bir soğutucuydu. Gelen eski versiyonu oldu. Geri gönderin inceleyelim dediler. Tamam dedim gönderdim. 1 Hafta ses çıkmadı. Sonra aradım. Nerde aldığım ürün dedim. Bu arada da aldığım ürünün fiyatı 1000 lira kadar heryerde arttı. 3 Hafta bekledim. Kargo kutusunu açtığım gibi ertesi gün geri iade ettiğim halde ürünü falanda açmadım. Sonra aradım ağzıma geleni söyledim. Bana MSI ya yazdık haber bekliyoruz dediler. Banane MSI dan ne alaka dedim. Teli kapattım. 5 dkk sonra ürün iade edildi. Paranız kartııza iade olacak diye mail geldi. Bu sırada tabiki fiyatlar aldı başını gitti. 3000 liralık ürün 5000 lira oldu. Bidahada alamadım. Her bu firma ile ilgili konuya yazıyorum.
2. Aynı hafta verdiğim hazır sipariş kasa aldım. Bu soğutucu ile aynı hafta ikisi aynı zamanlarda geldi. Kasa bi geldi. Dış kasa aldığım ve Bana Fatura kesilen kasadan farklı Ben Mesh kasa almıştım 3/1 Mesh aynı markanın başka kasası geldi, Yazdım şikayet alındı dendi dönüş yok. Aradım. Bu seferde kasayı gönderin bakalım dediler. Allahınızdan bulun dedim kapattım.

YANİ DEMEM OKİ BU FİRMA İŞ AHLAKINDAN YOKSUN BİR FİRMADIR. GÖNDER MÜŞTERİYE ÜŞENMEZ İADE EDERSE ALIRIZ MANTIĞIYLA İŞ YAPMAKTADIR. ALMAYIN ALDIRMAYIN...

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Bu Firma ile 2 Siparişimde de Beni Rezil Ettiler.
1. Gaminng gen den 2 kere siparişim oldu. Birinde Sıvı soğutucu aldım.LCD ekranlı bir soğutucuydu. Gelen eski versiyonu oldu. Geri gönderin inceleyelim dediler. Tamam dedim gönderdim. 1 Hafta ses çıkmadı. Sonra aradım. Nerde aldığım ürün dedim. Bu arada da aldığım ürünün fiyatı 1000 lira kadar heryerde arttı. 3 Hafta bekledim. Kargo kutusunu açtığım gibi ertesi gün geri iade ettiğim halde ürünü falanda açmadım. Sonra aradım ağzıma geleni söyledim. Bana MSI ya yazdık haber bekliyoruz dediler. Banane MSI dan ne alaka dedim. Teli kapattım. 5 dkk sonra ürün iade edildi. Paranız kartııza iade olacak diye mail geldi. Bu sırada tabiki fiyatlar aldı başını gitti. 3000 liralık ürün 5000 lira oldu. Bidahada alamadım. Her bu firma ile ilgili konuya yazıyorum.
2. Aynı hafta verdiğim hazır sipariş kasa aldım. Bu soğutucu ile aynı hafta ikisi aynı zamanlarda geldi. Kasa bi geldi. Dış kasa aldığım ve Bana Fatura kesilen kasadan farklı Ben Mesh kasa almıştım 3/1 Mesh aynı markanın başka kasası geldi, Yazdım şikayet alındı dendi dönüş yok. Aradım. Bu seferde kasayı gönderin bakalım dediler. Allahınızdan bulun dedim kapattım.

YANİ DEMEM OKİ BU FİRMA İŞ AHLAKINDAN YOKSUN BİR FİRMADIR. GÖNDER MÜŞTERİYE ÜŞENMEZ İADE EDERSE ALIRIZ MANTIĞIYLA İŞ YAPMAKTADIR. ALMAYIN ALDIRMAYIN...
Arkadaşlar bu siteden bence asla alışveriş yapmayalım batsınlar olaya bak kafayi yedirir şu başıma gelse

KS

JuernofbaN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
iade dilekcesi.png

KS

JuernofbaN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhaba arkadaşlar, beni artık gaming gen'in 5 gündür oyalayarak bugün de arayarak servise gönderin demesi üzerine iade için gerekli dilekçeyi yazdım kanunlara uymayıp gerekeni yapmazlarsa tüketici mahkemesine gideceğim, dilekçemi sizlerle paylaşıyorum bu olayı yaşayan arkadaşlara bir örnek olur belki.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Bazı firmalar herkeste farklı yansımalar yaratıyor. Ben de tüm sistemimi Gaming.gen.tr'den aldım ve çok ilgiliydiler (geçen sene şubat). Zamanla firmalar büyüdükçe bu büyümeye ayak uydurmaları zorlaştığı gibi müşteriye olan ilgileri de bölüne bölüne azalıyor. Kâr amacı daha ağır basıyor maalesef.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri