ASUS VG278Q 1MS 144Hz Oyuncu Monitörünün PCH Forum'a Özel 2.xxxTL İnecek Olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,415
RE: Cvp: ASUS VG278Q 1MS 144Hz Oyuncu Monitörünün PCH Forum'a Özel 2.xxxTL İnecek Olması

FurkanPC' Alıntı:
volkan8989' Alıntı:
İstediğiniz şey çıkmayınca hayal kırıklığı mı oluyor ? Elinden geleni yapmış adam. İşine yarıyorsa alırsın yaramıyorsa sonraki indirimi beklersin. Ayıp etmeyelim değil mi..
Ayıbı eden sensin kimsenin ayıp felan ettiği yok burda sadece ben değil bir çok arkadaş hayal kırıklığına uğradı ki haklılar sonuna kadar bu konu için her türlü tartışmaya hazırım

Ne konuda hayal kırıklığına uğradın anlamadım? Ben bir model belirttim mi ankette? Veya 3 farklı monitör indirime girecek mi dedim? Hayır. Kendi kendine hayal kırılığı üretiyorsun sonra diyorsun ki hayal kırıklığı. 4699TL satılıyor şuanda piyasada ve 1800TL indirim oluyor. Ben bunu tartışırım. İndirim zamanı gelir düşerse orası ayrı. Tüm parçaları bekleyin o zaman hangisi indirime girerse onu alın. 

Desem ki şu modelde indirim olacak o model gelmese hadi hayal kırıklığı oldu diyeceğim. İşinize veya bütçenize uyan bir monitör değilse saygı göstereceğinize bir de hayal kırıklığı diye yorum yapıyorsunuz.

Neye göre kime göre hayal kırıklığı? 4 bin TL bütçe ile monitör kovalayan adam için paha biçilmez bir fırsatken, 1500TL monitör bekleyene tabii ki pahalı kaçar. Ancak tekrar söylüyorum ben bir fiyat belirtmedim ürünü belirlemeden önce hiç bir yerde.

Winston

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Cvp: ASUS VG278Q 1MS 144Hz Oyuncu Monitörünün PCH Forum'a Özel 2.xxxTL İnecek Olması

Hayal kırıklığı (!)

WaorX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: ASUS VG278Q 1MS 144Hz Oyuncu Monitörünün PCH Forum'a Özel 2.xxxTL İnecek Olması

Panel tipi TN ve yabancı kaynaklardan okuduğum kadarıyla bazı ufak tefek sorunları varmış sanırım monitörün. Beklemeye devam edeceğim :( Umarım bir sonraki 2k (Qhd) monitör olur.

Buraqxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
FurkanPC' Alıntı:
emresak420' Alıntı:
arkadaşlar tamam beğenmeyebilirsinizde çamur atmak nedir 75 hz monitöre bile ihtiyacı olan var aramızda.eğer işinize yaramıyorsa yarayacak kişilerinde önünü kapatmayın gidin IPS alın bu grubun şu zamanda yaptığı güzellik bu 4400 e tek monitör almak var 2600 tl ye monitörü alıp 1800 e 16 gb ram dizmek var monitörün haricinde allah aşkına yaa
Kimsenin çamur attığı felan yok olmadı bu kadar basit kimse böyle düşünmüyordu en azından ben o kadar dil sarfettim sayelerinde bir monitör alırım dedim yok ve de benim sistemime gitmez ben alıp bunu naapıyim darboğaza mı giriyim oyunlarda yorum yapcağın zaman iki kere düşün...
kardeşim burda genel olarak herkesin alabileceği ürünü koyuyolar 7 k lık monitörü 5 k ya indirse ne olur alabilecek kişi sayısı daha az herkesin işine yarayacak ürünler belirlemeye çalışıyolar daha iyi bi monitör olabilirdi belki orasını bilemem, bence sen burda üst düzey bi monitör bekleme

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,415
RE: Cvp: ASUS VG278Q 1MS 144Hz Oyuncu Monitörünün PCH Forum'a Özel 2.xxxTL İnecek Olması

FurkanPC' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:
Ne konuda hayal kırıklığına uğradın anlamadım? Ben bir model belirttim mi ankette? Veya 3 farklı monitör indirime girecek mi dedim? Hayır. Kendi kendine hayal kırılığı üretiyorsun sonra diyorsun ki hayal kırıklığı. 4699TL satılıyor şuanda piyasada ve 1800TL indirim oluyor. Ben bunu tartışırım. İndirim zamanı gelir düşerse orası ayrı. Tüm parçaları bekleyin o zaman hangisi indirime girerse onu alın. 

Desem ki şu modelde indirim olacak o model gelmese hadi hayal kırıklığı oldu diyeceğim. İşinize veya bütçenize uyan bir monitör değilse saygı göstereceğinize bir de hayal kırıklığı diye yorum yapıyorsunuz.
Yorumları okumanızı tavsiye ederim

Neye göre kime göre hayal kırıklığı? 4 bin TL bütçe ile monitör kovalayan adam için paha biçilmez bir fırsatken, 1500TL monitör bekleyene tabii ki pahalı kaçar. Ancak tekrar söylüyorum ben bir fiyat belirtmedim ürünü belirlemeden önce hiç bir yerde.
Story atıyosun yorumumun üzerine bana laf söyleceksen burdan söyle instagram üzerinden laf çarpıtma ve sadece ben değil burda bir çok kişi için hayal kırıklığı bakın tekrar söylüyorum monitör TN panel IPS bile değil ben ürüne bakarım yaptığınız indirime değil.

Ben sizin yerinizde olsam yönetimde olsam bu ürünü kaldırırdım 1 hafta sonrası için 2-3 fiyat bandında kaliteli ürün koyardım vay be diyeceğimiz bu adamlara helal olsun diyebileceğimiz ürünleri alıcılarla buluştururdum hem çok ses getirirdi bir o kadar daha büyürdünüz PcHocası olarak bende o zaman helal olsun derdim bu adamlara helal olsun derdim şuan için bunu diyemiyoruz kendi adıma konuşuyim bundan sonra umarım deriz hep birlikte.

Değerli dostum,

Konuyu yeterince zaten baltaladın. Fakat son kez cevap vereceğim. Israrını sürdürecek olursan gerekli işlemi moderatör arkadaşlar uygulayacaklar.

1-) Güzel fiyat yapın alkışlamasını bilelim diyorsun;

https://forum.pchocasi.com.tr/konu-asus-rog-falchion-999tl-inecek-olmasi.html
https://forum.pchocasi.com.tr/konu-...ing-h3-gun-metal-7-1-299tl-inecek-olmasi.html
https://forum.pchocasi.com.tr/konu-...-cerberus-mouse-99tl-inecek-olmasi-20483.html

3 tane taş gibi indirim yaptık hiç birinde tebrik mesajını göremedim nedense? Varsa veya atladıysak gösterir misin?

2-) IPS'de IPS diyorsun. IPS panelin renk doygunluğu ve canlılığını herkes biliyor. TN panel ile IPS paneli niye kıyaslıyorsun? İndirime girecek ürün hakkında IPS panel olacak mı denildi?

3-) Storyde bahsi geçen konu sen ve senin gibi düşünenler için. Laf söyleyecek olsam direkt yüzüne söylerim.

4-) Burada yapılan indirimler yeri gelecek klavye, yeri gelecek mouse, yeri gelecek monitör üzerinde olacak. Bu monitörü beğenmediysen kalkıp konuyu baltalamak yerine "istediğim gibi çıkmadı fiyat. Sanırım bir sonrakini bekleyeceğim." der çekilirsin. Derdin nedir ki sayfalarca yazı yazıp konuyu boş vere uzatıyorsun?

PiGeoN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Merhaba ürün acaba hangi panel olucak ?

Halim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeniyim bilmiyorum da o kodlara nerden ulaşabiliriz ve hangi siteden alıyoruz birisi yardımcı olabilir mi

bbking

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2599₺ mu olacak acaba.Bu fiyata TN panel mi IPS mi tercih etmeliyim. (FPS oyunlar tercihim)

Halim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Alanlardan biri olmak istiyorum kodlar kaç kişi ile sınırlı ve kaç saat sürecek bir bilgi var mı nerede kullanacağız bunlar hep aklımdaki sorular

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

bbking' Alıntı:
2599₺ mu olacak acaba.Bu fiyata TN panel mi IPS mi tercih etmeliyim. (FPS oyunlar tercihim)
Eğer Ciddi rekabetçi oyuncuysanız veya hızlı tepkilere karşılayacak bir oyun oynuyorsanız TN tercihinde bulunabilirsiniz. Ürün olarak zaten üst sınıf bir monitör kendisi. IPS veya VA panel tercihleri ise TN kadar düşük Input Lag değerine sahip IPS veya VA panel ürünler genelde uygun fiyat olarak yok gibi bir şey zaten. Eğer ciddi oranda iş veya film/video deneyiminiz olacaksa yani sizin için renkler önemliyse o zaman IPS veya VA panel tercinde bulunabilirsiniz.

eyer25pro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
fps oyuncusu olan arkadaşımız senin için renkler(tn dede renkler iyidir sadece ips profesyonel kullanımlar için daha iyi olabilir) hz ve ms dikkat etmeni öneririm

sercilong

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
78
Açıkçası fiyatı çok uygun görmüyorum. Güncel taban fiyata göre 1800 lira indirim yaptığınız doğru ama birincisi bu monitör 4399 liralık bir monitör değil. İkincisi zaten geçen hafta 2600 küsürlerden satılıyormuş. Reel fiyatının zaten 2500-3000 arası bir yerde olması gerekiyor bana göre. Yinede ihtiyacı olanlar için tercih edilebilir şuanki piyasada.

NanyaRevB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Curved 24' kullanıyorum, ağırlıklı kod yazıyorum. Bakmalı mıyım bu modele hocam?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Alınabilir sizin kullanımınıza uygun bir model bu üründe.

V£ya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Halim' Alıntı:
Yeniyim bilmiyorum da o kodlara nerden ulaşabiliriz ve hangi siteden alıyoruz birisi yardımcı olabilir mi

Gaming gen tr üzerinden satılacak ve çıktığında buradan paylaşılacak

HyperPEEKz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bence mükemmel bir fiyat bende kaç aydır monitör bakıyorum asus 165hz 1ms ini alacaktım 259qr ama 2800 tl den 4300 e çıktı maalesef eğer 2800 gibi bir fiyat olursa satın alacağım bir ürün saolun

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Emeğine sağlık hocam , taşlayanlara baltalamaya çalışanlara bakma sen , yeni yıl beraberinde herşeye zam getirdi yakın zamanda indirimin kıymetini anlar birçok arkadaş . 1 - 2 hafta öncesinin fiyatları malesef artık yok . Alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

alper byk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
çok heyecanlıyım umarım güzel bir fiyat olur gerçekten buna ihtiyacımız var..

bora78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi üzdü ya bu indirim. TN panel nedir gözünü seveyim nasıl kıydın bu komüniteye? Art bir niyetin yok bunu zaten biliyoruz ama bu hiç olmadı. Göz boyamaya çalışırmışçasına... İndirim dediğin şey de bindirim, kendin değindiğin Akakçe'de görebiliyoruz bunu. Evet Euro'dan da Dolar'dan da haberdarız, ama bu kurun da ötesinde bir durum. 2.xxx diye bahsedilen fiyatlarda bundan çok daha güzel IPS, hadi o olmadı VA monitörler var. Bu gerçekten çok kötü... İndirimleri takip etmeye devam edeceğim ancak aynı heyecana kolay kolay giremem herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri