ASUS VG278Q 1MS 144Hz Oyuncu Monitörünün PCH Forum'a Özel 2.xxxTL İnecek Olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Falekes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Cvp: ASUS VG278Q 1MS 144Hz Oyuncu Monitörünün PCH Forum'a Özel 2.xxxTL İnecek Olması

Yeni çıkaracağınız sistem ne zaman gelir ona göre sistem toplicağım bu arada monitör indirimi için sağolun

recepp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Cvp: ASUS VG278Q 1MS 144Hz Oyuncu Monitörünün PCH Forum'a Özel 2.xxxTL İnecek Olması

Fiyatı 2599 TL olacak herhalde

Ips panel 2k veya altı beklerdim bütçemi aşıyor alamayacağım alanlara hayırlı olsun. Acaba bir daha sonraki zamanlarda monitör indirimi olabilir mi? @"OceanLaB"

Falekes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
RE: Cvp: ASUS VG278Q 1MS 144Hz Oyuncu Monitörünün PCH Forum'a Özel 2.xxxTL İnecek Olması

recepgaming' Alıntı:
Fiyatı 2599 TL olacak herhalde

Ips panel 2k veya altı beklerdim bütçemi aşıyor alamayacağım alanlara hayırlı olsun. Acaba bir daha sonraki zamanlarda monitör indirimi olabilir mi? @"OceanLaB"

Monitörlerden pek anlamıyorumda bu monitör iyimi fiyatına göre?

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223

Bu arkadaşlar yeminle benim sistemi toplamamı beklemiş ben ne aldıysam 1 ay sonra indirimle burada yayınlıyorsunuz bu piyasayı ben mi yönlendiriyorum:)))) size attığım sistem savaşları fotoğraflarına bakıp oradan mı seçiyorsunuz arkadaş ya şikayetçiyim :)))

KorkmazOnur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba dostlar, yeniyim. Instagramda gördüm de geldim. Koda nasıl sahip olabiliyoruz ve alabiliyoruz?

Atakan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam şöyle rtx 2060 sistem bekliyoruz bu monitörüde alacağım umarim 8 9K ya rtx 2060 lı sistem dizebilirsiniz size güveniyorum

gariban31

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

144 Hz 1080 p çoğu kişide var. 2 k 165 Hz tarzı bir şey olsa iyi olurdu

isikcelaal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Alarmım kurulu bekliyorum, umarım alabilirim. Kralsınız. Aslında almak istediğim monitör tarzları bunlar ama böyle bir fırsat gelmişken kaçırmak istemiyorum: 
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-xg27wq-1ms-165hz-freesync-wqhd-curved-gaming-monitor.html https://www.vatanbilgisayar.com/asu...layhdr400-freesync-curved-gaming-monitor.html

Eğer alabilirsem en azından bir süre bununla idare edip belki ileride asıl hayalimi gerçekleştirebilirim. Şu anda ne alırsam alayım 1366*768 çözünürlüklü 15.6 inç laptop ekranımdan iyi olacağı kesin. Bu fiyata bundan iyi monitör yoktur herhalde.

Edit: Çok şükür. O kadar hazırlık yapıp beklemem boşa çıkmadı. Siparişi verdim bile. Tekrardan çok teşekkürler.

HayaletAdam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki ürünü nereden satın alacağız? Bu arada foruma yeni üye oldum ve sitenin görüntüsüne hakim değilim. Eğer nereden satın alınacağı belirtilmişse görmemiş olabilirim :)

zumzum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

İndirim kovalamaya mecburmuşsunuz gibi kötü yorumlar yapılmış bir de  :D  İhtiyacı olan için güzel monitör ve fırsat bence. Kimse almak mecburiyetinde değil işinize yaramıyorsa almazsınız olur biter.

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,415
RE: Cvp: ASUS VG278Q 1MS 144Hz Oyuncu Monitörünün PCH Forum'a Özel 2.xxxTL İnecek Olması

zumzum' Alıntı:
İndirim kovalamaya mecburmuşsunuz gibi kötü yorumlar yapılmış bir de  :D  İhtiyacı olan için güzel monitör ve fırsat bence. Kimse almak mecburiyetinde değil işinize yaramıyorsa almazsınız olur biter.

Maalesef. 3 kere taş gibi indirim yaptık. Monitör istendi yeni anket sonucunda. Stoğu olan ve daha çok indirim alabileceğimiz bir monitör bulduk firma da bunu önerdi. 1800TL az değil. Diyorlar ki o monitörün hakkı 2.5K :) Yahu hangisinin hakkı şuanda ederi? Her şey zamlı değil mi? Alabiliyor musun 2.5K'ya? hayır. Neyi tartışıyorlar anlamadım.

pickpocket

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Alamasakta, teşekkürler.

XFlowTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:
Selamlar Dostlar,

"PC Hocası Forum'a özel hangi üründe indirim olsun?" şeklinde geçen hafta anket yapmıştık. Sonuca göre "monitör" seçildi ve gidip görüşmelerimizi gerçekleştirdik. ASUS VG278Q 1MS 144Hz oyuncu monitörü piyasada minimum 4.399TL'den satılırken, PCH Forum'a özel 2.xxxTL'ye kadar inecek.

➤ Önceki anket konusu: https://forum.pchocasi.com.tr/konu-...sonraki-indirim-hangi-urunde-olsun-anket.html

İndirim 07.01.2022 tarihinde saat 18:30'da başlayacak. Verilecek olan indirim kodu ile satın alınabilecek.

ÖNEMLİ NOT:

Sınırlı stok olacağı gibi, sadece her kullanıcı 1 adet alabilecek. Konuyu yarın saat 18:20 gibi güncelleyerek kupon kodu ile haberdar edeceğim. Fiyatının piyasa koşuluna göre mükemmel olduğunu düşünüyorum. Gaming.gen.tr üzerinden alabileceksiniz.

Ürünün Akakçe üzerindeki fiyatı;

Şimdiden hayırlı olsun alacak arkadaşlara. Şeffaf olmaya devam. PC Hocası Forum'un avantajlarını her geçen gün çok daha iyi konumlara hep birlikte getireceğiz.

acaba hangi siteden satın alacağız gelecek olan indirim kodu her sitedemi geçerli olacak ?

YasinÖzkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
144hz değilde 165hz ve ya 240hz olması çok hoş olurdu. Merakla linke basıp 165hz dir diye tahmin ettim olmadı. Fırsat çok hoş tabi ki, hiç olmayanlar için güzel bir fırsat.. Alana arkadaşlarıma şimdiden hayırlı olsun?

Swers08

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

2700 tl mi acaba ? :)

Halim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

hadi artık ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri