Çözüldü Asus X570 plus wifi Bluetooth sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

venceremos01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Arkadaşlar sorum şu
X570 Asus tuf plus wifi anakartim var
Bilgisayar wifi ye bağlanıyor, telefona Bluetooth ile bağlanıyor ama kulaklığı görmüyor. Aynı kulaklık dizüstü , telefon vs hepsi ile kullana biliyorum. Sorun ne olabilir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Güncel diye anakart için yazdıysanız belki kulaklığın bir yazılımı , sürücüsü olabilir. Başka forumdan gördüğüm iki öneriyi paylaşıyorum.

kulaklığı aç. +ve- şeklinde bulunan ses tuşlarının ikisinede aynı anda basılı tut 10sn kadar bir ses duyacaksın ondan sonra telefondan cihazı arat ve şifresini gir genelde şifre 0000 oluyor.

bluetooth kulakligi acik duruma getirirken acma tusuna 10 sn basili durumda tut, (mavi isigin surekli yandigini goreceksin) o esnada bilgisayarin taniyacaktir.

KS

venceremos01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Güncel diye anakart için yazdıysanız belki kulaklığın bir yazılımı , sürücüsü olabilir. Başka forumdan gördüğüm iki öneriyi paylaşıyorum.

kulaklığı aç. +ve- şeklinde bulunan ses tuşlarının ikisinede aynı anda basılı tut 10sn kadar bir ses duyacaksın ondan sonra telefondan cihazı arat ve şifresini gir genelde şifre 0000 oluyor.

bluetooth kulakligi acik duruma getirirken acma tusuna 10 sn basili durumda tut, (mavi isigin surekli yandigini goreceksin) o esnada bilgisayarin taniyacaktir.
Hocam kulaklık redminin giriş seviye bı kulaklığı. Kutudan çıkarınca telefon direk görüyor.

KS

venceremos01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Sorunu çözdüm sağ alttan Bluetooth sekmesinde Bluetooth aygıtı ekle sekmesinde kesinlikle kulaklığı görmüyor. Alttaki kişisel alan ağına bağlan yapınca gördü. Konu kilit

Ekli dosyalar

• IMG_20221008_141435.jpg
    IMG_20221008_141435.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 33

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Aşağıdaki makaleden Windows sürümünüze göre tekrar deneyebilirsiniz. Olmaz ise Bluetooth sürümünü yeniden indirmeyi deneriz.

Yukarıdaki şekilde olmazsa aşağıdaki sayfada işletim sistemini seçersiniz ve Bluetooth yüklenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri