- Tepki
- 50
Asus anakart kutusundan gelen Wifi Adaptörü eskisi gibi iyi çalışmıyor. Yukarıda olan soldaki aparatı 2. elde ya da yerine uyumlu başka araçlar var mıdır?
Kablolu bağlantı imkanınız yok mu hocam? Daha stabil bir bağlantı performansı alırsınız.Ekli dosyayı görüntüle 30435
Asus anakart kutusundan gelen Wifi Adaptörü eskisi gibi iyi çalışmıyor. Yukarıda olan soldaki aparatı 2. elde ya da yerine uyumlu başka araçlar var mıdır?
Hocam modemin salonda kablo cekeniyorum. Imkan olsa ethernetle decam ederdim.Kablolu bağlantı imkanınız yok mu hocam? Daha stabil bir bağlantı performansı alırsınız.
Anten girişi standart olur genelde. Farklı bir anten de uyumlu olur. Ama fiziksel hasar almadıktan sonra antenin performansının düşeceğini sanmıyorum, sinyali alan metal bir parça sonuç olarak. Aşağıya baktığımda önüme gelen bir kaç ürünün resmini ekledim örnek olarak.Ekli dosyayı görüntüle 30435
Altin olan kısımlar mı hocam. Sanki kablodan kaynakli gibi geldi sanki.Antenin etrafına alüminyum folyo sarmayı deneyin hocam. İşe yarıyor gerçekten..
Anladım. Bu parçayı asus servisine verirsek tamir ederler mi peki? Garanti olayı dışında ücret karşılığında vs.Anten girişi standart olur genelde. Farklı bir anten de uyumlu olur. Ama fiziksel hasar almadıktan sonra antenin performansının düşeceğini sanmıyorum, sinyali alan metal bir parça sonuç olarak. Aşağıya baktığımda önüme gelen bir kaç ürünün resmini ekledim örnek olarak.
2 Hafta öncesine kadar sıkıntı yoktu adaptördeBenim anakartım wifili model. Bu antenler pek randımanlı değil sanırım. Diz üstü bilgisayarım wifi ile çok iyi çekiyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 30450
Bu wifi ile yaptığım test :
Ekli dosyayı görüntüle 30448
Buda kablo ile :
Ekli dosyayı görüntüle 30449
selamlar ıstersenız wıfı menzıl genısletıcı alabılırsınız 200 300 tl andında oluyor. onerı de yapabılırım arastırıpEkli dosyayı görüntüle 30455Antenin altında kırmızı ışık yanıyor. Bununla alakalı bir gösterge olabilir mim
2 Hafta öncesine kadar sıkıntı yoktu adaptörde
O kırmız ışık optik ses çıkışının lazeri.Ekli dosyayı görüntüle 30455Antenin altında kırmızı ışık yanıyor. Bununla alakalı bir gösterge olabilir mim
2 Hafta öncesine kadar sıkıntı yoktu adaptörde
Bende var ondan değilde. Onu kullanarak ethernetle internet alabilir miyiz acaba?selamlar ıstersenız wıfı menzıl genısletıcı alabılırsınız 200 300 tl andında oluyor. onerı de yapabılırım arastırıp
ethernettekı amacınızı tam anlamadım ama bende soyle bır router varBende var ondan değilde. Onu kullanarak ethernetle internet alabilir miyiz acaba?
Bence direk powerline adaptör bakın elektrik tesisatınız iyiyse.Bende var ondan değilde. Onu kullanarak ethernetle internet alabilir miyiz acaba?
Teşekkürler. Bir ihtimalde modemi odama da taşıyabilirim. İyi fikir verdiniz hocam.ethernettekı amacınızı tam anlamadım ama bende soyle bır router var
bu routerı salondakı modemımden odama cektıgım ethernet kablosuyla beslıyorum. routerdan da masaustu bılgısayarıma kısa bır ethernet kablosu taktım. bu sayede hem bılgısayarımda ethernet kullanıyorum hem de routerden kablosuz ınternet dagıtıp telefonumda wıfıyı full verımle kullanıyorum.
belkı senın de dusundugun sey budur umarım yardımcı olur.
rica ederim. en temizi odana modemi tasımak gibi geldi. hem de kablo karmaşası vs olmaz.Teşekkürler. Bir ihtimalde modemi odama da taşıyabilirim. İyi fikir verdiniz hocam.