Autocad Ve Solidworks İçin Toplama Sistem Önerisi (3 Ağustos 2022)

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Arkadaşlar merhaba,

İşyeriden bir arkadaşım çizime merak sardı. Ona bir pc toplayacağız fakat ben bunu pchocası'na danışmadan toplamam diyip biraz beklemesini söyledim. Ne kadar hepimiz kendimize göre bir şeylerden anlasakta burada el elden üstündür matığı ile çok güzel fikir ve öneriler çıkıyor.

10-11 bin gibi en iyi ve mantıklı bir şekilde bu sistemi nasıl toplarız. Fikirleriniz çok önemli. Sadece kasa olacak.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Arkadaşlar merhaba ; işyeriden bir arkadaşım çizime merak sardı. Ona bir pc toplayacağız fakat ben bunu pchocası'na danışmadan toplamam diyip biraz beklemesini söyledim. Ne kadar hepimiz kendimize göre bir şeylerden anlasakta burada el elden üstündür matığı ile çok güzel fikir ve öneriler çıkıyor.
10-11 bin gibi en iyi ve mantıklı bir şekilde bu sistemi nasıl toplarız. Fikirleriniz çok önemli. Sadece kasa olacak.
Oyun önerisi yapmaktan beynim durmuş bı ekrana baktım kaldım çizimi görünce:) Detaylardan cekinip sessiz kalacağım hocam ama kendimi tutamayarak Nvidia tercih etmenizi tavsiye ederim saf performans yerine biraz daha stabil olur diye düşünüyorum

KS

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Oyun önerisi yapmaktan beynim durmuş bı ekrana baktım kaldım çizimi görünce:) Detaylardan cekinip sessiz kalacağım hocam ama kendimi tutamayarak Nvidia tercih etmenizi tavsiye ederim saf performans yerine biraz daha stabil olur diye düşünüyorum

Bende aynı durumdayım biraz , hep oyun oyun beynimiz oyunla sulandı.

KS

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
arkadaşlar fikir verecek kimse yokmu ?

KS

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
şimdilk sadece 5600g işimizi görür mü? Bari bunu fikrini versin anlayan biri :) Herkes mi oyuncu , hiç anlayan yokmu yazılım tarafındaki derlemelerden.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kullanıcı özelden de yazmış DC üzerinden halledecektik hızlıca ama geri dönüş yapmadı.

AutoCAD için ekstra bir donanım ihtiyacı yok. Standart bir PC ile iş halledilebilir. SolidWorks yazılımı için INTEL tabanlı ki 12100F iş görür bu bütçede işlemci, 16GB DUAL RAM ve sadece iş amaçlıysa Quadro serisi bir ekran kartı ki T serisi uygun ve güncel ailedir T400/T600 seçilebilir. Yada oyun oynanacaksa RX 6400/6500 XT yeterli olur. Ayrıca mutlaka SATA SSD veya önerim M.2 SSD disk olmalı.

KS

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
teşekkürler uğur hocam ben işiniz bitsin diye bekledim sonra vallaunuttum :) elinize sağlık..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri