Aynı Fiyat Farklı Marka Hangisini Tercih Ederdiniz?

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
RX 6700M kartlarına bakmıştım 3060 Ti ve 3070 arasında 3070 kartına daha yakın konumlanan bir kart tabi yabancı kaynak incelemelerde söylenen bu. Cihaz oldukça dolu donanım olarak bence de tercihler arasına alınır.
Bunda SAM açılıyor diye biliyorum ve 5900hx 240hz 32gb 4300 TL farka değer gibi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bunda SAM açılıyor diye biliyorum ve 5900hx 240hz 32gb 4300 TL farka değer gibi.
%99 vardır SAM teknolojisi ki oda ortalama %3 performans artışı demek. Oyundan oyuna değişiyor tabi. Sadece işlemci bile farka değiyor evet ama geneli zaten iyi. Bütçe varsa değer farka evet.

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocalarım değerli yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Müsait olduğum zaman detaylıca inceleyeceğim verdiğiniz tavsiyeleri.

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Yoo okuyorum, daha iyi öneri varsa diye söylemiş onu okudum ama özellikle 2 cihaz özelinde soru sorduğu için öneri yapmadım. Zaten fark ettiysen alt detaylara da takılıyor kullanıcı. Adaptöre takılmış mesela LENOVO üründe.
Bu arada 30k civarındaki tavsiyelerinize açığım.

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam önerdiğiniz ürünler güzel ürünler fakat 15.6'' kafamı kurcalıyor 10-15 senedir masaüstü kullanıcısıyım ve 15.6'' beni tatmin etmez diye korkuyorum sonuçta 30k para veriyorum karşılığını almak isterim. 17.3'' olan Msi gf76 modelinin soğutması iyi mi, boş ssd yeri mevcut mu, ekran kartı kaç w acaba bilginiz var mı?

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bütçe biraz daha çıkabilirse bunu buldum.
Hocam bütçede sorun yok çıkılabilir fakat böyle böyle biraz daha iyi olsun diye diye sonsuza kadar gidiyor. O yüzden çıkmak istemiyorum, bu 30k civarında takılıp başka alanlara harcama yapmam daha mantıklı olacak.

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam önerdiğiniz ürünler güzel ürünler fakat 15.6'' kafamı kurcalıyor 10-15 senedir masaüstü kullanıcısıyım ve 15.6'' beni tatmin etmez diye korkuyorum sonuçta 30k para veriyorum karşılığını almak isterim. 17.3'' olan Msi gf76 modelinin soğutması iyi mi, boş ssd yeri mevcut mu, ekran kartı kaç w acaba bilginiz var mı?
Bugün bilmiyorum isim vermemde sorun var mı ama( Teknosa, Vatan, Mediamarkt) hepsini gezdim ve yine kararsız kaldım ekran boyutu konusunda. Daha önce bir laptop deneyimim de olmadığı için bilemiyorum hangisi daha mantıklı olacak.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
KATANA serisinde ısınma problemi olmuyor diye biliyorum. Ekran Kartı Max-Q olan model 105w olması lazım 1 tane boş m.2 yeri var

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
KATANA serisinde ısınma problemi olmuyor diye biliyorum. Ekran Kartı Max-Q olan model 105w olması lazım 1 tane boş m.2 yeri var
Hocam peki rtx 3070 Max-Q modeli, rtx 3060 Max-P modeliyle yarışır mı yoksa max-P olduğu için 3060 mı daha iyi?

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam bu arada ebrar bilgisayar güvenilir bir site mi acaba? Bir tık fazla soru soruyorum mazur görün:/

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hocam bu arada ebrar bilgisayar güvenilir bir site mi acaba? Bir tık fazla soru soruyorum mazur görün:/
Problem yok dostum forumlar onun için var zaten. 30000 TL az değil. EbrarBilgisayar güvenilir dostum. Basit örnek vermek gerekirse güvenilirliğini kanıtlamak için. ASUS ve MSI gibi büyük firmaların kampayaları olduğunda satıcı firmalar arasına giren bir firma. Nasıl itopya incehesap hepsiburada gibi firmalar giriyorsa aynı şekilde Ebrar Bilgisayarda o seviyede.

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Problem yok dostum forumlar onun için var zaten. 30000 TL az değil. EbrarBilgisayar güvenilir dostum. Basit örnek vermek gerekirse güvenilirliğini kanıtlamak için. ASUS ve MSI gibi büyük firmaların kampayaları olduğunda satıcı firmalar arasına giren bir firma. Nasıl itopya incehesap hepsiburada gibi firmalar giriyorsa aynı şekilde Ebrar Bilgisayarda o seviyede.
Anladım hocam teşekkürler.

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Önerilen ve konuşulan MSI ürünü iyidir. Zaten söylediğim gibi, tüm öneriler güzel ürünlerdi.
Şu anda kafama en yatan ürün konuştuğumuz gf76 modeli. Ben yine de iyice araştırmamı yapıp doğru bir karar vermeye çalışacağım. Herkese teşekkür ederim, verebileceğiniz öneri, tavsiye her türlü şeye açığım bilginize.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri