- Tepki
- 0
ŞUAN RYZEN 5 3600 VE RX470 TAKILI MEVCUT OLAN B450 ANAKARTIMIN RAM SLOTLARI BOZULDU VRM SOĞUTUCUSU BULUNAN ANAKART TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
Teşekkürler hocam öneriniz için 5600 ve 7700xt yi taşır dimiEli ayağı düzgün ,sağlam bi şey istiyorsanız,
![]()
MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.490,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gaming edge ile gaming plus arasındaki fark nedir hocamBu tarz konularda önce bütçe belirtirseniz ona göre öneri yaparız. Bütçe varsa Msi b550 gaming edge wifi modelini önerebilirim. Serinin en iyilerinden birisi.
![]()
MSI Mpg B550 Gamıng Plus Ddr4 M2 Pcıe Nvme Hdmı Dp Pcıe 16x V4.0 Am4 Atx - Fiyatı, Yorumları
MSI Mpg B550 Gamıng Plus Ddr4 M2 Pcıe Nvme Hdmı Dp Pcıe 16x V4.0 Am4 Atx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
biraz daha düşük bütçe
Gaming edge ile gaming plus arasındaki fark nedir hocam
Siparişi veriyorum o zaman hocam çok teşekkür ediyorum <35600 için fazla bile gelir.5700X3D yi bile sırtlar,götürür.
Fakat bütçen müsaitse, az daha çıkabileceksen şu efso anakart var. Fiatı,performans ve serin çalışması ile ;
![]()
MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.343,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
OC İLE UĞRAŞMAYACAĞIM OYUNUM AMAÇ VE OYUN VİDEOLARINI EDİTLEMEK OLACAKkarşılaştırması şurada mevcut;
MSI MPG B550 Gaming Plus - MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi Karşılaştırması - Epey
Epey - MSI MPG B550 Gaming Plus - MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bariz aşırı farklar yok. Edge Wifi 5100mhz ram destekliyor diğeri 4400
İkisinde de 13 faz var
Pek çok özellik aynı.