B850 Anakart Önerisi

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Merhaba arkadaşlar b850 serisi Gaming Bi model anakart almayı düşünüyorum soğutması biraz daha iyi olduğu için bütçem de varken yükseltmek istiyorum şu an Asus b650m-r Anakart kullanıyorum aklımda Asus Tuf B850 plus wifi modeli var fiyatı 14 bin civarı şu an bazen vatanda indirime giriyor 500 lira aşağısına Asus rog strix b850 gaming a model de var almışken daha iyisini de alırdım ama aralarında 2 bin TL gibi Bi fiyat farkı var sizce bu aradaki fark için rog almak daha mı mantıklı olur 7800x3d ve 5060ti ile beraber kullanıcam

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
556
Şuan Bios yazılımı sağlam çalışan Asus ve Gigabyte var, Tuf serisi serisinlik konusunda çok iyi. Asus aldıktan sonra TUF yada ROG farketmez ikiside süper.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11

O bütçeye bu yakışır

Amazonda çoğu karta da 6 taksit var
Yonga seti 2024 hocam bunun asus tuf ile rog b850 serisi daha güncel kağıt üstünde sizce güncel olanı almak daha mantıklı değilmi

Şuan Bios yazılımı sağlam çalışan Asus ve Gigabyte var, Tuf serisi serisinlik konusunda çok iyi. Asus aldıktan sonra TUF yada ROG farketmez ikiside süper.
Tuf b850 plus wifi 7 olan ATX modeli şu an 14 bin fiyatı var vatanda gece 13.400 gibi Bi fiyata iniyor bu fiyata değermi acaba bu kart bazında Asusa alıştığım için başka marka almıyım diyorum bildiğim arayüz daha rahat olur diye düşünüyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,505
Yonga seti 2024 hocam bunun asus tuf ile rog b850 serisi daha güncel kağıt üstünde sizce güncel olanı almak daha mantıklı değilmi

Tuf b850 plus wifi 7 olan ATX modeli şu an 14 bin fiyatı var vatanda gece 13.400 gibi Bi fiyata iniyor bu fiyata değermi acaba bu kart bazında Asusa alıştığım için başka marka almıyım diyorum bildiğim arayüz daha rahat olur diye düşünüyorum
Fark etmez ki sonuçta Bios güncellemesi alıyor.
Gigabyte Türkçe dil desteğide veriyor.

Kağıt üstünde özelliklere bakarsan X870 daha iyi.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Fark etmez ki sonuçta Bios güncellemesi alıyor.
Gigabyte Türkçe dil desteğide veriyor.

Kağıt üstünde özelliklere bakarsan X870 daha iyi.
Yarın gaming gecesi var onu beklesemmi acaba bu tarz kartlar gelirmiki uygun fiyata

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Genelde her hafta 1 tane bu bütçe civarına anakart geliyor beklemende fayda var.
Hocam benim aklımda bu asus tuf b850 gaming plus var uygun bişey olmazsa bunu alırım olmadı buda uzun Bi süre götürür herhalde bizi

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
556

Kafan çok karışıksa bütçe önemli değilse ; Rog Strix alıp geç.

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri