- Konu Sahibi
evet pc yi de yeniden başlattım tam anlamıyla emin olmak için bağlantı problemleri devam ediyor2.4GHz deneyin orada sorun var demiştiniz ya. Ben onun için bu güncellemeleri yaptırdım size.
evet pc yi de yeniden başlattım tam anlamıyla emin olmak için bağlantı problemleri devam ediyor2.4GHz deneyin orada sorun var demiştiniz ya. Ben onun için bu güncellemeleri yaptırdım size.
Eğer o ASUS mouse ürününe özel değilse sorun, Modem sıkıntılı olabilir.gerçi bağlantı kopma sorunu yaşamadım ama hız çok dalgalı bu problem ilk başladığı zamanlarda da böyle başlamıştı
Başka bilgisayar diğer evde artık oraya geçince denemem lazımEğer o ASUS mouse ürününe özel değilse sorun, Modem sıkıntılı olabilir.
hocam en son yazdığımdan beri sürekli test ediyorum bağlantı kopmaları da devam ediyor değişen olmadıEğer o ASUS mouse ürününe özel değilse sorun, Modem sıkıntılı olabilir.
Dediğim gibi eğer o ASUS Mouse ürününe özel değilse sorun, Modem sıkıntılı olabilir. Bunu harici başka bir sistemde o Mouse ürününü deneyerek yada sizin bu sistemde başka bir 2.4GHz Mouse deneyerek anlayabilirsiniz.hocam en son yazdığımdan beri sürekli test ediyorum bağlantı kopmaları da devam ediyor değişen olmadı
teşekkür ederim yardımlarınız için çok sağolunDediğim gibi eğer o ASUS Mouse ürününe özel değilse sorun, Modem sıkıntılı olabilir. Bunu harici başka bir sistemde o Mouse ürününü deneyerek yada sizin bu sistemde başka bir 2.4GHz Mouse deneyerek anlayabilirsiniz.