Bağlantı Gizli Değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Hocalarım selamlar 2 günden beri, Facebook, Instagram ve Twitter 'a ve uygulamalara Wifi üzerinden giremiyorum. Bunun haricinde her yere giriyor ama VPN ile girebiliyorum evdeki tüm telefonlar böyle, sizce neden oluyor olabilir. Bağlantı gizli değil diyor. Vodafone Net 16 mbps kullanıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Öncelikle bağlantınız gizli değil hatasını çözmek için ilk bakman gereken yer tarih ve saat ayarlarıdır.Eğer tarih ve saat ayarlarında yanlışlık varsa bu hatayı alabilirsiniz.

Bunu çözmek için Ayarlar > Tarih ve Saat Ayarları > Ağ Destekli Saat ‘i seçebilir ya da güncel saat ve dakikayı öğrenip kendiniz elle ayarlayabilirsiniz.

Daha sonra yüklü uygulamaları gözden geçirin. Telefonunuzda şüphelendiğiniz ya da sizden habersiz olarak yüklenmiş uygulamalar varsa bu sorun olabilir.

Bunlarda sorun yoksa modeminizin Wifi ayarlarında bir ayar aktif yada pasif olmuş olabilir. Bu aşamada Modeme reset atmak en mantıklı olan ve kolay yöntemdir.

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Hocam müşteri hizmetlerini aradım güvenli internet aktif edilmiş.Artik nasıl bi güvenli internet ise sahibindene bile girmedi.Suan kapattırdım düzeldi, sizlere de çok teşekkür ediyorum <3

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Çok çok güvenli internet :) değişikmiş. Sorunun çözüldüğüne sevindim. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri