BANA EKRAN KARTİ ONERİN LUTFEN

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Bu attığınız dahili e.kartının özelliklerini gösterir bi görüntü.
Şimdi bize lazım olan pc nizin özellkleri.
İşlemcinizin marka ve modeli lazım en öncelikli olarak.
Aramaya ,sistem bilgisi yazın. Çıkan sayfayı ,buraya atın.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Şimdi ,elinizdeki çift çekirdek bi intel hasswell serisi işlemci.
Çok güçlü değil. Ancak harici bi e.kartı taktığınızda oyun açısından şimdikinden çok daha iyi olur.
GT 1030 bu işlemciye takılacak en uygun e.kartı. Fakat fiatları ucuz değil.
Sıfır mı almak istiyorsunuz mutlaka. 2.el falan alma imkanınız var mı.

KS

Mehmet_Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Şimdi ,elinizdeki çift çekirdek bi intel hasswell serisi işlemci.
Çok güçlü değil. Ancak harici bi e.kartı taktığınızda oyun açısından şimdikinden çok daha iyi olur.
GT 1030 bu işlemciye takılacak en uygun e.kartı. Fakat fiatları ucuz değil.
Sıfır mı almak istiyorsunuz mutlaka. 2.el falan alma imkanınız var mı.
illaki 1 2 gb degil 1 gb altida olabilir yeterki fiyati biraz uygun olsun simdiden tsklr vermis oldugunuz bilgiler icin
baska uygun ekran karti yokmu ? illaki bu verdiginiz ekran kartimi kaldirir anakart
2ci elde olabilir temiz ama uygun birsey olursa durum fazla musait degil o yuzden sordum kotumu yani islemcim benım bi arkadasa toplatmistim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu işlemci ile GTX 1050 2GB ekran kartınıda alabilirsiniz. Bu işlemcinin çıkabileceği son noktadır kendisi.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Şimdi dediğim gibi işlemci çift çekirdek ve çift çekirdek işlemcilerin artık oyun açısından devri bitti denebilir. Ama güncel oyunlara çok düşkün değilseniz,işlemciniz eski oyunlar için kullanılabilir.

Yani madem bütçe de pek müsait değilse,2 el bi GTX 750Ti e.kartı bakın. İşinizi ,şimdiki duruma göre ,çok daha iyi bi şekilde görecektir. :)

KS

Mehmet_Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Şimdi dediğim gibi işlemci çift çekirdek ve çift çekirdek işlemcilerin artık oyun açısından devri bitti denebilir. Ama güncel oyunlara çok düşkün değilseniz,işlemciniz eski oyunlar için kullanılabilir.

Yani madem bütçe de pek müsait değilse,2 el bi GTX 750Ti e.kartı bakın. İşinizi ,şimdiki duruma göre ,çok daha iyi bi şekilde görecektir. :)

en cok oynadigim oyunlar   LOL ve knight online fazla ekran istemeyen oyunlar sanirsam kaldirir ve pc simdikinden daha iyi olur tahminim ekran karti olmadigi icin pc yoruluyor gibi geliyor cok uzun sure kullandigimda ekran kartini takarsam ne gibi bir farklilik olur grafik yonunden mi yoksa pc ye bi rahatlama olurmu simdiden tsklr

KS

Mehmet_Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]XFX HD5450 1 GB (Up To 2.8 GB) 64 Bit DDR3 DirectX11 Ekran Kartı  bu uyumlu olurmu benım pc ye bi bakarmisin fiyatida uygun [/font]

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Mehmet_Çakır' Alıntı:
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]XFX HD5450 1 GB (Up To 2.8 GB) 64 Bit DDR3 DirectX11 Ekran Kartı  bu uyumlu olurmu benım pc ye bi bakarmisin fiyatida uygun [/font]
 Yok ,bu çok eski ve güçsüz bi kart,almayın.

KS

Mehmet_Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Mehmet_Çakır' Alıntı:
 Yok ,bu çok eski ve güçsüz bi kart,almayın.

bana en uygunu bi ekran karti markasi onemli degil siz nasil onerirseniz bulabilirmisiniz son parami buna vericem artik adam akilli bi ekran kartim olsun sorunsuz ugrastiriyorum ama sizi kusura bakmayin.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Gayet güzel bi bütçe, sizin alabileceğiniz kartlar için. 
 Şimdi hangi şehirde olduğunuzu bilemediğim için ,size şöyle bi öneride bulunayım.
 Sahibinden .com da e.kartı bölümünden,250-350 tl arasını filtreliyerek bulunduğunuz şehirden e.kartı arayın.
 Yani kartı elden alın. En garanti si bu şekil, alışverişte.
 Bulduğunuz 3-5 kartın linklerini özelden bana atın olmazsa. Ben bi bakıp,en uygun olanını tavsiye edebilirim.
 Diğer türlü başka bi yol ,mümkün değil,haliyle.

Yalnız sizden son bi şey daha isteyeceğim. Bilgisayarınızdaki güç kaynağının etiketindeki marka ve modeli ve kaç watt olduğunu da buraya bi yazın. Bazı e.kartları fazla güç çeker,eğer güç kaynağınız yeterli değilse,tehlikeli bi durum olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri