Battlefield 1 Düşük FPS

alperziya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarım
-GTX 1050Ti
-A320M-k Asus
-8GB 2400Mhz ddr4 ram
-R3 1200
-1TB HDD

Gördüğünüz gibi bilgisayarım bu internetteki benchmarklara ve testlere baktım hepsi ultrada nerdeyse sabit 60 alırken ben düşükte bile alamıyorum lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum.

NOT: Bütün bios ve ekran kartı sürücülerim günceldir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer sadece BF1 'de sorun yaşıyorsan oyun odaklı bir ssorunun var ve oyunu kaldırıp tekrar kurarsan sorunun çözülebilir. Eğer tüm oyunlarda FPS sorunu yaşıyorsan şunları deneyebilirsin.

Başlat menüsüne regedit yazın ve kayıt defterini başlatın.
HKEY_CURRENT_USER\System\GameConfigStore konumuna gidin.
GameDVR_Enabled girdisinin değerini 0 yapın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\ konumuna gidin.
Bu konum içinde GameDVR adında yeni bir anahtar oluşturun.
Anahtar içinde AllowGameDVR adlı bir DWORD 32bit girdisi oluşturun ve değerini 0 olarak belirleyin.
Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Sistemde virüs taraması yap ESET veya Kaspersky kullanabilirsin eğer virüs varsa sorunun budur muhtemel yoksa bir sonra kini dene Windows geçici dosyalarını sil. %temp% ve C:\Windows\Prefetch klasörlerine gir ve bu klasörlerin içersinde ki tüm her şeyi sil silinmeyenleri geç. HDD kullanıyorsun HDD Tune yazılımını indir ve HDD 'ni test et sorun varsa HDD 'den kaynaklı bir performans sorunun vardır yoksa RAM 'lerini test et başlata Windows Bellek tanımlama yazın ve aracı çalıştırın ufak bir pencere açılacak Şimdi yeniden başlat seçeneğini seçin ve yeniden başlatılacak ve mavi bir pencerede sistem RAM 'leri test edecek ve bitince sistem yeniden başlayacak sistem başlayınca Olay görüntüleyicisi 'ni başlatacaksınız;

Başlata eventvwr.msc yaz ve gir veya çalıştıra eventvwr.msc yaz ve gir daha sonra Olay Görüntüleyicisi açılınca Sol menüden Windows Günlükleri 'ne tıklayın ve Sistem 'e tıklayın ve olayların listelendiği bölümü tarih/saat sılamasına alın ve Kaynak başlığı altında MemoryDiagnostics-Results başlığını bulun ve tıklayın ve altta Genel başlığı altında sorun var mı / yok mu yazar, no errors diye bitiyorsa sorun yok demektir eğer hata varsa başka bir şeyler yazar, bu durumda şunu deneyebilirsin bellekleri çıkartıp uçlarını silgi silip temizledikten sonra tekrar tak sorun bellek arızalı değilse bu yöntem ile düzelir. Bunları denedikten sonra sonuç halen daha aynı ise format atman gerekecektir.

KS

alperziya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Emin ol bunların hepsini yaptım bu sorunu wd2 de de yaşıyorum gta5 de de oluyor bazen ama bf1 de hep oluyoır gına geldi artık

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bunlardan başka bir yol yok gibi Windows güncellemelerin dahil sürücülerin güncel ise format atman gerekecek.

KS

alperziya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarı yeni aldım dostum her şeyini yapmışlardı herifler ben sadece oyunları yükledim sürücüleri kontrol ettim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
alperziya1' Alıntı:
Bilgisayarı yeni aldım dostum her şeyini yapmışlardı herifler ben sadece oyunları yükledim sürücüleri kontrol ettim

Anladım, dediklerimi yaptıysan BIOS ve Sürücüler güncel ise kabloları kontrol et RAM 'i sök geri tak aynı şekilde E.Kartını sök tak belki temas problemi vardır çözülebilir. MSI Afterburner ile GPU / CPU / RAM kullanım değerlerini ve FPS değerlerini paylaş bakalım bir darboğaz var mı? Bir sebepten dolayı olabilir çünkü eğer sorun görünmez ise garantiye gönder. Parçaların birisi sorunlu olabilir.

KS

alperziya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Program kullanmayı bilmiyorum GPU ve CPU Değerlerini nasıl bakıcam atıcam ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri