- Tepki
- 169

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

dostum o konuyu bilmiyorum işlemciyle bi alakası yok diye biliyom sadece anakart pcı 4.0 sıfır olsa yeter diye biliyom çünkü yoğun bi araştırma yaptım hiç kimse işlemci 3.0 olusa anakart 4.0 olsa bile 3.0da çalışır demediİşlemci pcie 3 anakartı değişseniz bile pcie 3 kullanabilirsiniz
Maalesef ki kullandığınız işlemci PCI 4.0 olmaz ise bu, PCI 4.0 anakartı boşuna almış olduğunuz anlamına gelir.dostum o konuyu bilmiyorum işlemciyle bi alakası yok diye biliyom sadece anakart pcı 4.0 sıfır olsa yeter diye biliyom çünkü yoğun bi araştırma yaptım hiç kimse işlemci 3.0 olusa anakart 4.0 olsa bile 3.0da çalışır demedi
i3 10105f pcı kaç ? bilginiz varmıMaalesef ki kullandığınız işlemci PCI 4.0 olmaz ise bu, PCI 4.0 anakartı boşuna almış olduğunuz anlamına gelir.
i3 10105f pcı kaç? bilgiinz varmıBant genişliğinden yararlanabilmek için ilk ihtiyaç işlemcidir. Arkadaşlar haklı anakart değişseniz bile ekran kartının tam performansını alamazsınız.
PCI 3.0 Destekli. Buradan bakabilirsiniz:i3 10105f pcı kaç ? bilginiz varmı
Neden öyle oluyorBant genişliğinden yararlanabilmek için ilk ihtiyaç işlemcidir. Arkadaşlar haklı anakart değişseniz bile ekran kartının tam performansını alamazsınız.