Ona göre daha iyi tercihler yapılabilir. B550 anakartlar arasında çok bilgim yok ama onu tercih etmek gereksiz gibi.Gigabyte B550M-DS3H bu nası hem 2 tane m2 slotu var ilerde upgradee çok açık bi kart
Ona göre daha iyi tercihler yapılabilir. B550 anakartlar arasında çok bilgim yok ama onu tercih etmek gereksiz gibi.Gigabyte B550M-DS3H bu nası hem 2 tane m2 slotu var ilerde upgradee çok açık bi kart
Olabilir hocam
önerin nedirOna göre daha iyi tercihler yapılabilir. B550 anakartlar arasında çok bilgim yok ama onu tercih etmek gereksiz gibi.
20TL fark ile 3600MHz hali var ve yeni hesaplarda ilk siparişe 50TL indirim kodu vardı ondan da faydalanabilirsiniz. AMAZON50 kodu ile oluyor. Bu konuda paylaşılmış.
Onu yapamıyorsunuz ama aynı marka 8x2 ram alabilirsiniz . https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...wCPnG9dzP7BnGH4ONMJiDGAXmXQ3JkfcaAv1XEALw_wcB
niye yapamıyorum aynı marka zaten aynısından 2 tane alıp yapamazmıyyımOnu yapamıyorsunuz ama aynı marka 8x2 ram alabilirsiniz . https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...wCPnG9dzP7BnGH4ONMJiDGAXmXQ3JkfcaAv1XEALw_wcB
aga baya pahalı bide amazona pek güvenmiom 1 kaç kez dolandırıldımAsus Prime B550M-K alınabilir ama biraz daha aşarak B550M S2H da alınabilir DS3H a göre daha iyi bir anakart.
Amazondan nasıl dolandırıldınız ? Sizin attığınız anakart 1700 civarı asus prime b550m k 1800tl ve b550m s2h ise 1860tl akakçe üzerinden kontrol ettim.aga baya pahalı bide amazona pek güvenmiom 1 kaç kez dolandırıldım
aga çoklaıı almıştım stress çarkı gönderdidler sonradan baktığımda satışı kapatmışlar ucua almıştım şüphelenmeliydim aslındaAmazondan nasıl dolandırıldınız ? Sizin attığınız anakart 1700 civarı asus prime b550m k 1800tl ve b550m s2h ise 1860tl akakçe üzerinden kontrol ettim.
Satıcının amazon olduğuna emin misiniz ? Benim bildiğim satıcı amazon değilse zaten garanti vermiyorlar gibi bir şey.aga çoklaıı almıştım stress çarkı gönderdidler sonradan baktığımda satışı kapatmışlar ucua almıştım şüphelenmeliydim aslında
deildiSatıcının amazon olduğuna emin misiniz ? Benim bildiğim satıcı amazon değilse zaten garanti vermiyorlar gibi bir şey.
rgb fan girişi önemli bence b550 dshy sanırım yanlış yazdım onu seçme sebeplermden biri oyduGaliba desteklemiyor anakartta RGB fan girişi yok diye gördüm.
Satıcı amazon değilse zaten sıkıntı ondandır genelde kontrol etmek lazım satıcı amazon ise alın.