Farketmez satıcı Amazon değilse de o dönem şikayet etseydiniz çözüm bulunurdu, piyasayada satıcıya yüklenme konusunda affetmeyen nadir firmalardan.deildi
Farketmez satıcı Amazon değilse de o dönem şikayet etseydiniz çözüm bulunurdu, piyasayada satıcıya yüklenme konusunda affetmeyen nadir firmalardan.deildi
ucuza almıştım sorun deildi bende uğraşmadımFarketmez satıcı Amazon değilse de o dönem şikayet etseydiniz çözüm bulunurdu, piyasayada satıcıya yüklenme konusunda affetmeyen nadir firmalardan.
ya lafın gelişi öyle dedim yani her anakartın rgb desteği olarak konuştumBütçeyi aşıyor ama RGB fan bağlantısı var. Bu arada Aura sync tam olarak ne tamamen anlamış değilim ama bu Asus anakartlar için mi geçerli acaba ? Çünkü Gigabyte için RGB Fusion desteği var.
![]()
Gigabyte Gıgabyte B550m-s2h Mab Amd B550 Am4 Ddr4 5000mhz Dvı - Fiyatı, Yorumları
Gigabyte Gıgabyte B550m-s2h Mab Amd B550 Am4 Ddr4 5000mhz Dvı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
amd kart alma![]()
Asus Prime B450M-A II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus Prime B450M-A II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Kioxia 1 TB Exceria G2 LRC20Z001TG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kioxia 1 TB Exceria G2 LRC20Z001TG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
![]()
Corsair Vengeance RGB Pro 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 CMW8GX4M1Z3600C18 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Vengeance RGB Pro 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 CMW8GX4M1Z3600C18 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
![]()
Corsair Vengeance RGB Pro 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 CMW8GX4M1Z3600C18 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Vengeance RGB Pro 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 CMW8GX4M1Z3600C18 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
![]()
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 Sıvı Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Sapphire PULSE Radeon RX 6600 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sapphire PULSE Radeon RX 6600 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
öğrenciyim öneriniz varmı bu sırayla alıcam parçaları
Anladım hocam ama dolandırılma söz konusu değil yardımcı oluyorlar, aldığınız ürünü ertesi sene değiştirebilen bir firmadan bahsediyoruz gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsinizucuza almıştım sorun deildi bende uğraşmadım
b550 almanın anlamı kalmıokiBütçeyi aşıyor ama RGB fan bağlantısı var. Bu arada Aura sync tam olarak ne tamamen anlamış değilim ama bu Asus anakartlar için mi geçerli acaba ? Çünkü Gigabyte için RGB Fusion desteği var.
![]()
Gigabyte Gıgabyte B550m-s2h Mab Amd B550 Am4 Ddr4 5000mhz Dvı - Fiyatı, Yorumları
Gigabyte Gıgabyte B550m-s2h Mab Amd B550 Am4 Ddr4 5000mhz Dvı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu anakart PCIe 4.0 destekliyor ama 3.0 da kullanılabilir anlamında yazılmış işlemciniz 3.0 ise sorun çıkarmaz anlamında. Yoksa kendi sitesine girin PCI 4.0/3.0 yazıyor sorun yok.b550 almanın anlamı kalmıoki
hoam bu kart neden b550 s3.... dan daha pahhalı? özellikleri neredese daha az ve etersizBu anakart PCIe 4.0 destekliyor ama 3.0 da kullanılabilir anlamında yazılmış işlemciniz 3.0 ise sorun çıkarmaz anlamında. Yoksa kendi sitesine girin PCI 4.0/3.0 yazıyor sorun yok.
Ekli dosyayı görüntüle 4584![]()
B550M S2H (rev. 1.x) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...www.gigabyte.com
anakarttan anlamam ama bana öyle geçtihoam bu kart neden b550 s3.... dan daha pahhalı? özellikleri neredese daha az ve etersiz
Bu kart Vram tarafında daha başarılı diye biliyorum ve DS3H ın 4 Ram seçeneğinden başka avantajı yok bence.hoam bu kart neden b550 s3.... dan daha pahhalı? özellikleri neredese daha az ve etersiz
m2 bene büyük bi avantajı 2 yuva sayesinde arttırma yaparım bence daha büyük bi avantajBu kart Vram tarafında daha başarılı diye biliyorum ve DS3H ın 4 Ram seçeneğinden başka avantajı yok bence.
Aynısından iki tane alırsanız olur tabi . Ben bu ramı siteden 1 slot yerine 2 slota çeviremeyeceğinizi söyledim.niye yapamıyorum aynı marka zaten aynısından 2 tane alıp yapamazmıyyım
Aynısından iki tane alırsanız olur tabi . Ben bu ramı siteden 1 slot yerine 2 slota çevirem
öle yyapıcam tabiki sepete 2 tane eklerim olur biter reis alemsin valla![]()
ben ne zaman sordum öle bişiHocam sorunuz "bu rami nasıl x2 yaparım?" dı. Bende onu siteden yapamayacağınızı , iki tane 8 gb ram almanızı söyledim ne alemi.
Sordunuz hocam işte
burda başka anlamda sordum
Neyse hocam boşverinburda başka anlamda sordum