- Tepki
- 28
Ben ne zaman stajer den çıkacam?
Anlamadım
Anlamadım
300 mesaj geccen ve 1 ay dolcak
Ondan sonra ne olcam300 mesaj geccen ve 1 ay dolcak
klavye delikanlısı fakat ben me zaman rütbe degiscem bilmiomOndan sonra ne olcam
ben Sigma Rozet istiomklavye delikanlısı fakat ben me zaman rütbe degiscem bilmiom
o ne ?ben Sigma Rozet istiom
:d Sosyal Medyadan Hiç Mi Haberin yok?o ne ?
hee bende sigma rozwti var sandım KDŞAMDLM hemen yaplım sana özel:d Sosyal Medyadan Hiç Mi Haberin yok?
Nasıl hacıhee bende sigma rozwti var sandım KDŞAMDLM hemen yaplım sana özel
Arkadaşım okuduğunu anlama var diye düşünüyorum. Buyur rozetlerin konusu.
Sigma yokmu?Arkadaşım okuduğunu anlama var diye düşünüyorum. Buyur rozetlerin konusu.
Önemli Duyuru - PCH Forum Rozetler Hayırlı Olsun [Ana Konu]
Selamlar arkadaşlar, PC Hocası Forum'da yeni rozet sistemimiz yayında. Bu ana konuyu açtım herkes rozetin nasıl alınabileceğini bilsin diye buradan bakabilirsiniz. Ayrıca yeni rozetler de eklenecek. Bazı rozetlere ulaşanlara özel hediyeler de ayarlayacağız. Önemli rütbeler var çünkü. Sırasıyla...forum.pchocasi.com.tr
ne yasıon knkSigma yokmu?
knk ben anlamadım ben şimdi 1260msj geçtim neden rank atlamıomArkadaşım okuduğunu anlama var diye düşünüyorum. Buyur rozetlerin konusu.
Önemli Duyuru - PCH Forum Rozetler Hayırlı Olsun [Ana Konu]
Selamlar arkadaşlar, PC Hocası Forum'da yeni rozet sistemimiz yayında. Bu ana konuyu açtım herkes rozetin nasıl alınabileceğini bilsin diye buradan bakabilirsiniz. Ayrıca yeni rozetler de eklenecek. Bazı rozetlere ulaşanlara özel hediyeler de ayarlayacağız. Önemli rütbeler var çünkü. Sırasıyla...forum.pchocasi.com.tr
İnsanların keyfine göre rozet yapmadığımız için yok. Burası bir forum.Sigma yokmu?
350 Beğeninin olması lazım.ne yasıon knk
knk ben anlamadım ben şimdi 1260msj geçtim neden rank atlamıom
Tamamİnsanların keyfine göre rozet yapmadığımız için yok. Burası bir forum.
beğeni sayıma nerden ulascamİnsanların keyfine göre rozet yapmadığımız için yok. Burası bir forum.
350 Beğeninin olması lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 22892
Solda senin mesajının altında tepki yazıyor , beğeni o kısım.beğeni sayıma nerden ulascam