satıcılar aynı muhtemelen
BenQ monitör markasında ilk 3e giren bir marka muhtemelen sebebi bu markadan dolayı birde kaliteli paneller yapıyorlarVa panel ve 250nit parlaklığı var fiyatı niye bu kadar yüksek? ayrıca teknolojisi falan mı var
BenQ veya Dell marka 240hz bir monitörde çok güzel bir teknoloji vardı neyle ilgili olduğunu tam hatırlamıyorum da belki bunda da vardır diye düşündümBenQ monitör markasında ilk 3e giren bir marka muhtemelen sebebi bu markadan dolayı birde kaliteli paneller yapıyorlar
Kaliteli üretiyolar ama cidden pahalı. Biraz marka takıntısı gibime geliyor. Mouseleride pahalı biraz 3360 sensör mouseler 1200 tl felanVa panel ve 250nit parlaklığı var fiyatı niye bu kadar yüksek? ayrıca teknolojisi falan mı var
hdr10 var monitörde o fark ettirir birazBenQ veya Dell marka 240hz bir monitörde çok güzel bir teknoloji vardı neyle ilgili olduğunu tam hatırlamıyorum da belki bunda da vardır diye düşündüm
hdr teknolojisi değil e-spor için tasarlanmış bir teknolojiydi fps oyunları içinhdr10 var monitörde o fark ettirir biraz