Bakalım tutacak mi? Bu sefer.Gs parcalar diye düşünüyorum skor da 2-1 ilk yarı bjk mac sonucu gs 6 sari 1 kırmızı 12 korner
Ben Beşiktaşlı olduğum için normal olarak, Tutuğum takımın kazanmasını istiyorum.
Taner abi sen eşitlik olur, Veya Galatasaray yener dersen tam tersi çıkıyor.![]()
![]()
Tamam galatasarayim yendi1-1 berabere kalacağını düşünüyorum![]()
Hadi inşallah.2-1 olur ama kim alır o yok bende gönümden Beşiktaş geçerde bakalım.
Niye? Galatasaray kazanmak zorunda değil veya neden? Beşiktaş kazansa da olur kazanmasa da.Galatasaray kazanmak zorunda değil. Beşiktaş kazansa da olur kazanmasa da. Bence berabere biter.
Fenerbahçe rezil bir takım değildir jorge jesus rezildirZaten kalmış 8 hafta. Oynanılan futbol da ortada. Fenerbahçe Galatasaray'ı mı geçecek şu saatten sonra? Berabere kalsa ya da yenilse bile sonraki hafta telafi edecektir. Fenerbahçe'nin son sekiz haftada sadece 6 puanı garanti.
Abartı gibi biraz bjk kötü değil fb olsa tmm derdim de ne bileyimMaçın 1-4 Galatasaray lehine biteceğini düşünüyorum. İlk yarı 1-2, ikinci yarı 1-4. İlk gol Beşiktaş tarafından gelir.
GS li olarak 2_1 bjk alır benceGs parcalar diye düşünüyorum skor da 2-1 ilk yarı bjk mac sonucu gs 6 sari 1 kırmızı 12 korner
Bu konuda katılıyorum, Sana kardeşim hele bir de Karagümrük maçını izledim Galatasaray çok hata yaptı top kayıpları olsun, Defans hataları olsun Karagümrük de hafife alınacak bir takım olmadığını o maçta ispatladı bence.Galatasaray hertürlü oyununu rakip sahaya tasiyor ve çoğunlukla rakibine daha Baskin sekilde oynuyor ama cok firsat kaciriyor. Son haftalarda ortasaha ve defansi çok fazla top kacirmaya basladi ve ciddi anlamda bosluklar olusuyor ayni sorun derbide olursa ortasaha ve defans ileri Geri cok yorulur ve besiktas bu firsatlari rahatlikla kullanir illa ki 1 tanesini değerlendirir golden sonra farkli bi oyun tarzi olur diye dusunuyorum. Kim alir ya da skor tahmini yapmayacam çünkü zor bi mac galatasaray daha üstün bence ama son haftalarda ki defans düşüklüğü bu Macta patlayabilir.
dostum bu nasıl anlayış arada 15 puan fark yok ki 2 maçlık fark var ve daha oynanacak maçlar bitmediZaten kalmış 8 hafta. Oynanılan futbol da ortada. Fenerbahçe Galatasaray'ı mı geçecek şu saatten sonra? Berabere kalsa ya da yenilse bile sonraki hafta telafi edecektir. Fenerbahçe'nin son sekiz haftada sadece 6 puanı garanti.