Beşiktaş - Galatasaray Derbisi.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Merhaba Arkadaşlar,

İlk önce tüm Galatasaray camiasını gönülden kutluyorum. Çok iyi bir maç çıkardılar gerçek den.

2. Yarıda çok hızlı gol geldi, Defans hatası yüzünden Beşiktaş 2-1 öne geçti sonra dan psikolojik olarak Galatasaray daha çok hata yapmaya başladı. Halbu ki 1. Yarı da Galatasaray çok iyi başladı gol şansı buldu " Icardi sayesinde " 2. Yarıda da İcardi pek topla buluşamadı.

Ben de olamak üzere Tüm Beşiktaş camiasını tebrik ederim. 🦅🤍🖤

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Merhaba Arkadaşlar,

İlk önce tüm Galatasaray camiasını gönülden kutluyorum. Çok iyi bir maç çıkardılar gerçek den.

2. Yarıda çok hızlı gol geldi, Defans hatası yüzünden Beşiktaş 2-1 öne geçti sonra dan psikolojik olarak Galatasaray daha çok hata yapmaya başladı. Halbu ki 1. Yarı da Galatasaray çok iyi başladı gol şansı buldu " Icardi sayesinde " 2. Yarıda da İcardi pek topla buluşamadı.

Ben de olamak üzere Tüm Beşiktaş camiasını tebrik ederim. 🦅🤍🖤
Ne kadar gönlümüzden beşiktaş geçsede bir gerçek var, Galatasaray şampiyon.
2. Gol ciddi anlamda bir hata sonucu atıldı, 3. gol ise gayet güzeldi

SleeB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
rezalet oynadık ve kaybettik okan hocaya yazar bu maç

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Ne kadar gönlümüzden beşiktaş geçsede bir gerçek var, Galatasaray şampiyon.
2. Gol ciddi anlamda bir hata sonucu atıldı, 3. gol ise gayet güzeldi
Ben daha emin degilim, Şuan Galatasarayın şampiyon olacağından. Arada çok bir fark yok.

He şu şekil de kabul ederim, Galatasaray - Başakşehir maçını kazanırsa Şampiyon olabilir..

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ben daha emin degilim, Şuan Galatasarayın şampiyon olacağından. Arada çok bir fark yok.

He şu şekil de kabul ederim, Galatasaray - Başakşehir maçını kazanırsa Şampiyon olabilir..
Hiç bir zaman emin olamayız ama şu anlık öyle görünüyor.

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
rezalet oynadık ve kaybettik okan hocaya yazar bu maç
Fernerliyim şahsi yorumum ilk yarı Galatasaray çok güzel oynadı bence. Kusursuz denmez ama yakın, değişiklik ve uzun arkaya hızlı atılan toplara engel olamadı Okan hoca, ve Muslera'yı suçluyor geçen hafta Gomis. Muslera olmasa ve ilk haftalarda Gomis'in son dakikalarda ki golü olmasa 2018 Fenerbahçesi olurdu Galatasaray

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Fenerliyim son maça kadar puan durumu böyle giderse Galatasaray forması giyer Arenaya sızarım

Ekli dosyalar

• 1682930164017.png
    1682930164017.png
    319.7 KB · Görüntüleme: 8

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Orası evet doğru.
Ama eminim ki çoğu Fenerhaçeli insanların umudu yok (bende dahil) çünkü eline çok fırsat geldi Giresunu yensek 10 puan fark atacakken elinden çoğu sefer kaçırdı şampiyonluğu. 1-0 öndeyken 10 kişi kalan Beşiktaşa yenildi. Kadıköy'de 3-5-2 sistemiyle Galatasaray'a puan verdi. O yüzden şampiyon Fenerbahçe olamaz. Ne kadar hakem hataları desekte önce kendi sistemimize bakmak gerek. Futbol oynayacaksın ki hem saha içinde hem saha dışında alacaksın maçı

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Ama eminim ki çoğu Fenerhaçeli insanların umudu yok (bende dahil) çünkü eline çok fırsat geldi Giresunu yensek 10 puan fark atacakken elinden çoğu sefer kaçırdı şampiyonluğu. 1-0 öndeyken 10 kişi kalan Beşiktaşa yenildi. Kadıköy'de 3-5-2 sistemiyle Galatasaray'a puan verdi. O yüzden şampiyon Fenerbahçe olamaz. Ne kadar hakem hataları desekte önce kendi sistemimize bakmak gerek. Futbol oynayacaksın ki hem saha içinde hem saha dışında alacaksın maçı
Belli olmaz hocam bu işler, Haftaya Giresunspor ile oynayacaksınız kazanırsınız muhtemelen ama beli de olmaz, Giresunsporun da sağ solu belli olmaz. Şuan 16. sırada Giresun küme düşmeyelim diye elinden geleni yapacaktır.

Ashiaw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
51
Şuan galatasaray ile aramızda puan fsrkı kalmadı geçen hafta istanbulsporu yenseydik şampiyonduk ama şuanda gs nin önünde hükümetin takımı olan başaklehir ile maçı var bizimde ts maçı var ama td leri yeni daha tam oturamamıştır gelen geçene yeniliyorlar ama yine nef teki maça bakacak kimin şampiuon olup olamıyacağı (9 yıl sonra kupayı nefte kaldırmamız çok epik olur)

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
2-2 kalır diyordum bu ara Beşiktaş beni şaşırtıyor..
Şaşırtmaya devam edecek, Taner abi daha ben Beşiktaşlıyım beni bile şaşırtıyor. :)

Şuan galatasaray ile aramızda puan fsrkı kalmadı geçen hafta istanbulsporu yenseydik şampiyonduk ama şuanda gs nin önünde hükümetin takımı olan başaklehir ile maçı var bizimde ts maçı var ama td leri yeni daha tam oturamamıştır gelen geçene yeniliyorlar ama yine nef teki maça bakacak kimin şampiuon olup olamıyacağı (9 yıl sonra kupayı nefte kaldırmamız çok epik olur)
Hadi inşallah hocam.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
Şaşırtmaya devam edecek, Taner abi daha ben Beşiktaşlıyım beni bile şaşırtıyor. :)

Hadi inşallah hocam.

Bende Beşiktaş'lıyım ancak yıllar içerisinde yıpranma oranımı çok zorladığı için artık takım tutmayı bıraktım. Ülkede futbol çok kötü durumda. O yüzden taraftarlığım da azaldı.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bende Beşiktaş'lıyım ancak yıllar içerisinde yıpranma oranımı çok zorladığı için artık takım tutmayı bıraktım. Ülkede futbol çok kötü durumda. O yüzden taraftarlığım da azaldı.
Ciddi anlamda ülkemizde futbol bir değişik, taraftarlar o kadar garip ki. Belki diğer liglerde de vardır ama bence bu kadar yoktur. Birbirine sövmeler, öldürmeye kadar gitmeler ve daha fazlası..

Eh tabi burda oynanan futbolda etkili.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Galatasaray tutun hocam 10 oynanan maçın 6 si win 😉😁

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri