Beyaz Kablo veya psu

fahrettinaga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
arkadaslar onceligim kablodur bunu belirtiyim psu olsada olur ama kablolu olursa muq olur bu arada moduler bir guc kaynagi alacagim uzatma kablosu istemiyorum

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Tam anlayamadım daha detaylı belirtir misiniz ? Sistemi ve bütçeyi de belirtin. Kablo derken ne demek istediğinizi anlamadım.

KS

fahrettinaga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Tam anlayamadım daha detaylı belirtir misiniz ? Sistemi ve bütçeyi de belirtin. Kablo derken ne demek istediğinizi anlamadım.
750w psu alcam kablo dedigim psu kablosu zaten o kategoride actim kablo icin butce 800tl digeri icin ise 1700 tl

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ben yine anlamadım galiba bende sorun var. Kablo olarak bahsettiğin nasıl bir şey RGB li olan uzatma kabloları diyeceğim ama ilk mesajda uzatma kablosu istemiyorum yazmışsın.

KS

fahrettinaga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Ben yine anlamadım galiba bende sorun var. Kablo olarak bahsettiğin nasıl bir şey RGB li olan uzatma kabloları diyeceğim ama ilk mesajda uzatma kablosu istemiyorum yazmışsın.
bak simdi uzatma kablosu diye birsey var diye biliyorum moduler olmayan psular icin diye bide direk kobla var benimki moduler ben o yuzden boyle yazdim

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
bak simdi uzatma kablosu diye birsey var diye biliyorum moduler olmayan psular icin diye bide direk kobla var benimki moduler ben o yuzden boyle yazdim
Sahip olduğun PSU tam modüler olduğu için direkt kablo istiyorsun doğru muyum ? 1700 TL ne için elinde psu yok mu zaten ? Yoksa elindeki psuyu da beyaz bir modelle mi değiştirmek istiyorsun ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Harici ürünler var. Tam istenen modeller bir tık pahalı kaçıyor. Ben paylaşayım siz tercihlerinize göre kontrol edin. Facebookta Levon ve Hacı/o Turaçta bir zamanlar yapıyordu onlara da sorun mümkünse.
Phanteks Extension Güç Kaynağı Örgü Kablo Seti
1 adet 24 Pin Kablo
1 adet (4+4) 8 Pin CPU Kablosu
2 adet (6+2) 8 Pin PCI-E Kablosu
Her kablo için 2 adet plastik ayırma tarağı
Uzunluk : 500mm
Corsair CP-8920221 Premium Type 4 Gen 4 Örgülü Güç Kaynağı Kablo Kiti - Mavi-Siyah - Beyaz rengini bulamadım.
1 adet ATX 24-pin, 610mm

1 adet EPS12V/ATX12V 4+4-pin 750mm

2 adet PCIe 6+2-pin, 650mm

Corsair Premium Sleeved Kablo - Yurtdışından Amazon aracılığıyla satılıyor ve geliyor.
Sanırım tüm set 75 cm ama genel olarak beğenilmemiş ve pahalı.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Yanlız bunlar örgü kablo umarım rgb sleeve kablo gibi düşünmüyorsunuzdur onlar düz nizami durup ışıklandırmalıdır düz örgü kablolar kullanıcı fotoğraflarına bakıldığında nasıl olduğu anlaşılıyor dağınık düz durmayan yapıdalar

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Yanlız bunlar örgü kablo umarım rgb sleeve kablo gibi düşünmüyorsunuzdur onlar düz nizami durup ışıklandırmalıdır düz örgü kablolar kullanıcı fotoğraflarına bakıldığında nasıl olduğu anlaşılıyor dağınık düz durmayan yapıdalar
Direkt kasadan bağlanacak beyaz renk ürün istemedi mi arkadaş ? Uzunluk olarak bulabildiklerim bunlar

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Direkt kasadan bağlanacak beyaz renk ürün istemedi mi arkadaş ? Uzunluk olarak bulabildiklerim bunlar
Size cevap olarak yazmadım arkadaşa yazdım bazen kimisi rgb olanlar sanıyor çünkü onlar düzgün ve tok duruyor örgü olanlarla aynı olmadığını bilsin diye yazdım.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252

Bunun 650'lik siyah olanını kullanıyorum ve çok memnunum. Kesilnikle öneririm. kabloları da beyaz çıkoyor.

1663275340169.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri