- Tepki
- 39
arkadaslar onceligim kablodur bunu belirtiyim psu olsada olur ama kablolu olursa muq olur bu arada moduler bir guc kaynagi alacagim uzatma kablosu istemiyorum
750w psu alcam kablo dedigim psu kablosu zaten o kategoride actim kablo icin butce 800tl digeri icin ise 1700 tlTam anlayamadım daha detaylı belirtir misiniz ? Sistemi ve bütçeyi de belirtin. Kablo derken ne demek istediğinizi anlamadım.
bak simdi uzatma kablosu diye birsey var diye biliyorum moduler olmayan psular icin diye bide direk kobla var benimki moduler ben o yuzden boyle yazdimBen yine anlamadım galiba bende sorun var. Kablo olarak bahsettiğin nasıl bir şey RGB li olan uzatma kabloları diyeceğim ama ilk mesajda uzatma kablosu istemiyorum yazmışsın.
Sahip olduğun PSU tam modüler olduğu için direkt kablo istiyorsun doğru muyum ? 1700 TL ne için elinde psu yok mu zaten ? Yoksa elindeki psuyu da beyaz bir modelle mi değiştirmek istiyorsun ?bak simdi uzatma kablosu diye birsey var diye biliyorum moduler olmayan psular icin diye bide direk kobla var benimki moduler ben o yuzden boyle yazdim
evet direk kabloSahip olduğun PSU tam modüler olduğu için direkt kablo istiyorsun doğru muyum ? 1700 TL ne için elinde psu yok mu zaten ? Yoksa elindeki psuyu da beyaz bir modelle mi değiştirmek istiyorsun ?
bunun gibi istiyorum full beyaz
Güç kaynağınızın ismi ve modeli tam olarak nedirbunun gibi istiyorum full beyaz
yarin alacamGüç kaynağınızın ismi ve modeli tam olarak nedir
Linkte >>> fotografta kablolar beyaz duruyoryarin alacam
Corsaır RM750
bunu alcam beyazini alsam siyah kablo geldi diyenler olmus onun icin soruom
saolLinkte >>> fotografta kablolar beyaz duruyor
Siz satıcısıyla almadan önce iletişime geçip teyit ettirin öyle bir seçenek sunuyorlarsa da beyazdan yana tercihinizi kullanın
Rica ederim umarım bir yardımım dokunmuştur iyi akşamlar dileirm.
Direkt kasadan bağlanacak beyaz renk ürün istemedi mi arkadaş ? Uzunluk olarak bulabildiklerim bunlarYanlız bunlar örgü kablo umarım rgb sleeve kablo gibi düşünmüyorsunuzdur onlar düz nizami durup ışıklandırmalıdır düz örgü kablolar kullanıcı fotoğraflarına bakıldığında nasıl olduğu anlaşılıyor dağınık düz durmayan yapıdalar
Size cevap olarak yazmadım arkadaşa yazdım bazen kimisi rgb olanlar sanıyor çünkü onlar düzgün ve tok duruyor örgü olanlarla aynı olmadığını bilsin diye yazdım.Direkt kasadan bağlanacak beyaz renk ürün istemedi mi arkadaş ? Uzunluk olarak bulabildiklerim bunlar