1499 TL fiyata Siyah/Beyaz FLow modeli yani MESH versiyonu düne kadar İncehesap sitesinde vardı ama şimdi aynı fiyata tamamen siyah versiyonu var.Nzxt kasalar güzel ama uyuz oluyorum zayıf soğutmasına
kasanın kablo kanalı güzel mi sence alınır mı kasam çok alakasız olacak ama hoşuma gittiBütçenize BitFenix Nova Mesh SE Beyaz/Mor - 1.163 TL bu ürün harici adam gibi kasa bulamadım beyaz renkte.
NZXT H510i RGB TG - 1.370 TL - Eğer soğutma performansına takılmazsanız ve bütçe az aşılırsa birde bu var.
Stokta yok, sepete eklemeyi deneyin. Neredeyse tüm piyasaya baktım kullanıcının bütçesine uygun kaliteli diyebileceğim bir markada ürün yok.XPG DEFENDER PRO TEMPERLİ CAM MESH ARGB BEYAZ KASA 999 TL
Bu ürünede göz atabilirsiniz
Hangisi için soruyorsunuz?kasanın kablo kanalı güzel mi sence alınır mı kasam çok alakasız olacak ama hoşuma gitti
Pardon ona dikkat etmemişim. Bende baktım beyaz kasalara ama kasa fiyatları son zamanlarda acaip şekilde fiyat yükselmesi devam ediyor anlamadım. Sizin önerdikleriniz dışında çok bi alternatif seneçek yok zaten bu fiyat bandındaStokta yok, sepete eklemeyi deneyin. Neredeyse tüm piyasaya baktım kullanıcının bütçesine uygun kaliteli diyebileceğim bir markada ürün yok.