Aynen egzoz fanı için 120 mm destekliyor kasa ve sağ taraflara 140mmX2 destekliyor 140mm lik fanların fiyatına baktığım zaman 1800 tl beyaz olarak rgb olarak LianLi karşıma çıkıyor sadece egzoz fanı olarak yine lian li aldığımı farz edersem beyaz 807 tl gibi bir fiyat 120mmX3 lian li fan şuan en ucuz 2800 tl 3 tane tek alsamdaha mantıklı
sonuç=
2421 tl (3adet ayrı 120mm LianLi)+
807 tl ( 120 mm egzoz lianli fan ) +
3600 tl (140mmx2) fan dedik mi
=6828 tl gibi bir para çıkacak demek 5228 tl ye almak mı mantıklı yoksa
Ti-Game Pulseblack 6 Rgb Fan Black Mesh Gamıng Kasa
https://www.hepsiburada.com/ti-game-pulseblack-6-rgb-fan-black-mesh-gaming-kasa-p-HBCV00005ISEQL?magaza=70MİLYON&url_src=ios-product-detail bu rgb 6 fanlı kasayı almak rgb fanlarını söküp kullanmak mı ?
Yada bunun fanlarını söküp kullanmak mı
Dragos WarFire 7x Argb Fan USB 3.0 Psu Yok ATX Gaming Bilgisayar Kasası Beyaz ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.
www.atombilisim.com.tr
Yada bu
Game Master F-7 Beyaz 7 Rgb Fanlı Atx Oyuncu Bilgisayar Kasası
Neticeye vardığımda 6 adet 140mm başka marka rgb fan almak mantıklı geliyor fiyat ve performans olarak önerilerinizi bekliyorum
Ustalar alttada kalsa sürede kalsa rgb fan lazım

fiyat performans LianLi güzel ama uçuk şekil ama fiyat uçuk zengin değilim kredi kartına 8 taksitle aldım biraz birikmişim vardı birazı peşin

aldım
Ekli dosyayı görüntüle 30661
Şu görüntü rgbler yanınca güzel ama yeterli değil göz birşeyler görmek istiyor diyeyim