hocam hangi oyunlar çıktı söylermisiniz5 tane listeden aldım hepsinden de sadece kötü olan oyunlar çıktı. Bence hiç öyle değil başka forumlarda da benim dediğimi yazanlar olmuş. Tamamen yalanlar uzerine oluşturulmuş bir sayfa gibime geliyor.
hocam hangi oyunlar çıktı söylermisiniz5 tane listeden aldım hepsinden de sadece kötü olan oyunlar çıktı. Bence hiç öyle değil başka forumlarda da benim dediğimi yazanlar olmuş. Tamamen yalanlar uzerine oluşturulmuş bir sayfa gibime geliyor.
Need for spirit: off road, poly island, cybercube, upside down(2 sefer)hocam hangi oyunlar çıktı söylermisiniz
Need for spirit: off road, poly island, cybercube, upside down(2 sefer)
hocam 2 sefer aynı oyun çıkarsa geri iade yapabilirsiniz sanırım % 10 fiyatı altınaNeed for spirit: off road, poly island, cybercube, upside down(2 sefer)
hocam belki bende ilerde bir tane satın alırım dediğiniz gibi olursa birdaha alışveriş yapmamYok hocam o sadece arkadaşın sozde premium dedigi oyunlar icin. Bu oyunlar premium sayılmıyormuş.
Hocam isterseniz şansınız deneyin ama ben 5 tane denedim sonuc hiç. Param boşa gitti ama tabiki siz bilirsiniz.hocam belki bende ilerde bir tane satın alırım dediğiniz gibi olursa birdaha alışveriş yapmam
hocam belkide sizin biraz şanssız anınıza denk geldi biraz polyanacılık oynuyorum ama olsun en kötü gene bir tane oyunum olurHocam isterseniz şansınız deneyin ama ben 5 tane denedim sonuc hiç. Param boşa gitti ama tabiki siz bilirsiniz.
Tamam hocamhocam olabilir ama ben öyle düşünmüyorum. Şansınızı bir deneyin isterseniz. Eğer alırsanız beni bilgilendirin lütfen.
Dolandırıcı olsa bile banlanmaz malesef3 key aldım 3 de çöp oyun biraz araştırma yaptım verdiği keyler 25TL 150-25=125 haram zıkım olsun dolandırıc
@Syqex hocam banlayım arkadaşı kanıt sağlarım
Kanıtları atarmisin birde3 key aldım 3 de çöp oyun biraz araştırma yaptım verdiği keyler 25TL 150-25=125 haram zıkım olsun dolandırıc
Az önce key aldım kendisinden (random key) random dediği fiyatın üstünde bir oyun geldi3 key aldım 3 de çöp oyun biraz araştırma yaptım verdiği keyler 25TL 150-25=125 haram zıkım olsun dolandırıc
Random key herşey çıkabilecek keydir no name de çıkar rdr de çıkar listenin icideki oyunlardan çıkıcak demiş ki cıkmış iyide çıkabilirdi kotude bunun riskini sen almışsın bu dolandiricilik değilHocam Verdiği Keyler https://www.kinguin.net/ Sitesinden alıyor
3 Tane Key Aldım Listeye Eklemiş 3 tane dandik oyun Onları Veriyor Gidip Bakabilirsin Verdiğim Sİteden Kaç TL Olduğuna Hadi Onuda geçtim 850tl yazıyor Hediye vericem dedi Oda Boş Çıktı 4/4 Nasıl Oluyor ?
Sözde Siteleri Yokmuş Millet Ordan Alıcak
Random Atamazki Para Verip Milleti Dolandırmak Varken Bu Ticaret Değil
Aynısını Bende Yaparım ama Bu Ticaret Değil DOLANDICILIK OLUR
Ekli dosyayı görüntüle 20390
Ekli dosyayı görüntüle 20391
Ekli dosyayı görüntüle 20392
Ekli dosyayı görüntüle 20393
Evet öylehocam hiç cs go da kasa açmadınız mı içinden bıç ta gelir negev de aynı mantık anladığım kadarıyla
Ben 250 tl harcadım. Tamamı çöp oyunlarBenimde instada gezinirken 2-3 kere önüme çıktı en son merak edip alayım dedim ama almadan önce araştırma yapıp burada yazılanları da okudum ve şansımı deneyemeye karar verdim.
İlk keyden Poly oyunu çıktı listenin kötü oyunlarından ama sonuçta listede var ve sözlerini tuttular diyip bir tane daha aldım ve Hogwarts Legacy düşürdüm açıkçası çok ümitli değildim ama geldi mi geldi.
Yöneticiler isterse dekont bilgisini de paylaşabilirim tanımam etmem adamları ama dürüst iş yaptıkları kesin. Bu Forumda birkaç arkadaş kötülemiş ve dolandırıcı olduklarını ima ettikleri ve bunun yanlış olduğunu yazmak için kayıt oldum açıkçası.
![]()
![]()
Ama ne olursa olsun şunu söyliyim kesin iyi oyun gelir kafasıyla almayın sonuçta şans işi bu 4 tane alsam 4 ü kötü de gelebilirdi fiyatı çok pahalı değil eğer sizi üzmeyecekse alıp deneyebilirsiniz güvenilir bir sayfa ama hep iyi oyun gelmez yani o riski de göz önüne alarak almanızı tavsiye ederim. Şahsen ben itemsatışın kendi sattığı random keylere 400 lira verdim hepsi kötü çıktı keşke bu paketten alsaymışım![]()
Ben 250 tl harcadım. Tamamı çöp oyunlar