Soru Beyoyun Güvenilir Midir?

NAnO0202

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
5 tane listeden aldım hepsinden de sadece kötü olan oyunlar çıktı. Bence hiç öyle değil başka forumlarda da benim dediğimi yazanlar olmuş. Tamamen yalanlar uzerine oluşturulmuş bir sayfa gibime geliyor.
hocam hangi oyunlar çıktı söylermisiniz

Ripex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Ekli dosyalar

• 16821067838437094438992777883979.jpg
    16821067838437094438992777883979.jpg
    3.4 MB · Görüntüleme: 102

NAnO0202

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam isterseniz şansınız deneyin ama ben 5 tane denedim sonuc hiç. Param boşa gitti ama tabiki siz bilirsiniz.
hocam belkide sizin biraz şanssız anınıza denk geldi biraz polyanacılık oynuyorum ama olsun en kötü gene bir tane oyunum olur

Ripex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam isterseniz size upside down keyi verebilirim. Bende 2 tane var zaten.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,966
Hocam Verdiği Keyler https://www.kinguin.net/ Sitesinden alıyor
3 Tane Key Aldım Listeye Eklemiş 3 tane dandik oyun Onları Veriyor Gidip Bakabilirsin Verdiğim Sİteden Kaç TL Olduğuna Hadi Onuda geçtim 850tl yazıyor Hediye vericem dedi Oda Boş Çıktı 4/4 Nasıl Oluyor ?
Sözde Siteleri Yokmuş Millet Ordan Alıcak
Random Atamazki Para Verip Milleti Dolandırmak Varken Bu Ticaret Değil
Aynısını Bende Yaparım ama Bu Ticaret Değil DOLANDICILIK OLUR
Ekli dosyayı görüntüle 20390
Ekli dosyayı görüntüle 20391
Ekli dosyayı görüntüle 20392
Ekli dosyayı görüntüle 20393
Random key herşey çıkabilecek keydir no name de çıkar rdr de çıkar listenin icideki oyunlardan çıkıcak demiş ki cıkmış iyide çıkabilirdi kotude bunun riskini sen almışsın bu dolandiricilik değil

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Random key almışsan geçmiş olsun. İyi oyun çıkar beklentisi ile alıyorsanız hayal kırıklığı büyük ihtimalle kapıdadır. Bana göre boşa masraf, başka bir şey değil.

MetinGüler15

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Benimde instada gezinirken 2-3 kere önüme çıktı en son merak edip alayım dedim ama almadan önce araştırma yapıp burada yazılanları da okudum ve şansımı deneyemeye karar verdim.
İlk keyden Poly oyunu çıktı listenin kötü oyunlarından ama sonuçta listede var ve sözlerini tuttular diyip bir tane daha aldım ve Hogwarts Legacy düşürdüm açıkçası çok ümitli değildim ama geldi mi geldi.

Yöneticiler isterse dekont bilgisini de paylaşabilirim tanımam etmem adamları ama dürüst iş yaptıkları kesin. Bu Forumda birkaç arkadaş kötülemiş ve dolandırıcı olduklarını ima ettikleri ve bunun yanlış olduğunu yazmak için kayıt oldum açıkçası.

82ypbmb.jpg

l659lbc.jpg

Ama ne olursa olsun şunu söyliyim kesin iyi oyun gelir kafasıyla almayın sonuçta şans işi bu 4 tane alsam 4 ü kötü de gelebilirdi fiyatı çok pahalı değil eğer sizi üzmeyecekse alıp deneyebilirsiniz güvenilir bir sayfa ama hep iyi oyun gelmez yani o riski de göz önüne alarak almanızı tavsiye ederim. Şahsen ben itemsatışın kendi sattığı random keylere 400 lira verdim hepsi kötü çıktı keşke bu paketten alsaymışım :D

Ripex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Benimde instada gezinirken 2-3 kere önüme çıktı en son merak edip alayım dedim ama almadan önce araştırma yapıp burada yazılanları da okudum ve şansımı deneyemeye karar verdim.
İlk keyden Poly oyunu çıktı listenin kötü oyunlarından ama sonuçta listede var ve sözlerini tuttular diyip bir tane daha aldım ve Hogwarts Legacy düşürdüm açıkçası çok ümitli değildim ama geldi mi geldi.

Yöneticiler isterse dekont bilgisini de paylaşabilirim tanımam etmem adamları ama dürüst iş yaptıkları kesin. Bu Forumda birkaç arkadaş kötülemiş ve dolandırıcı olduklarını ima ettikleri ve bunun yanlış olduğunu yazmak için kayıt oldum açıkçası.

82ypbmb.jpg

l659lbc.jpg

Ama ne olursa olsun şunu söyliyim kesin iyi oyun gelir kafasıyla almayın sonuçta şans işi bu 4 tane alsam 4 ü kötü de gelebilirdi fiyatı çok pahalı değil eğer sizi üzmeyecekse alıp deneyebilirsiniz güvenilir bir sayfa ama hep iyi oyun gelmez yani o riski de göz önüne alarak almanızı tavsiye ederim. Şahsen ben itemsatışın kendi sattığı random keylere 400 lira verdim hepsi kötü çıktı keşke bu paketten alsaymışım :D
Ben 250 tl harcadım. Tamamı çöp oyunlar

MetinGüler15

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ben 250 tl harcadım. Tamamı çöp oyunlar

Şans hocam o riski de göz önüne alarak üzmeyecek miktarda almak lazım her keyden iyi oyun gelmez zaten benim gibi 2 . de de çıkabilir 1. de çıkabilir veya 4 kere alsak bile gelmeyebilir şans. Açıkçası bana 4 kere çıkmasa şans der geçerdim o riski göz önüne alarak açıyoruz zaten. Geçmiş olsun genede

KaveLeoN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Güvenli falan değil arkadaşlar dandik oyunları veriyor isteyene ispat edebilirim. Çoklu key alıncada aynı oyun çıkıyor iadede almıyor!!

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri