Bilgisayar açılmıyor

Niyazi Ergazi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Macun degistiriyim dedim işlemci i anakart â oturt duramadım sonra işlemci fani oturmadı herşeyi halletim süpürge ile çektim bide taktim herşeyi elektirik gelmiyor ne oldu acaba 1.5 sene oldu media mark topladım garantiyemi yollasam büyük problem oldunu düşünmüyorum çok kurcalamadım anlamadım help
asus a320m-e anakart bu
GIGABYTE SUMO Y 700W 80PLUS kasa power de bu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşlemci pinlerini eğmiş olabilirsiniz yada tam oturmamış ise işlemci bundan dolayı olabilir ki ilk olan değildir umarım, çünkü bildiğim kadarı ile eğer pinleri eğdiyseniz bu kullanıcı hatası oluyor ve garantiye girmiyor. Tam oturmuşmu kontrol edin eğer oturmuşsa ve açılmıyorsa pinleri kontrol edin eğik vs. var mı diye. Eğer eğikte yoksa RAM vs. söktüyseniz onları kontrol edin sökün geri oturtun. Kabloları kontrol edin oynayan veya yerine tam oturmayan var mı diye. Tüm bular sonucunda bir şey çıkmaz ise garantiye yollayın.

KS

Niyazi Ergazi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi 3 tane filan yamulmuş 1 tane kırılmış yapcak birşey var mi buna

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Maalesef hiçbir şey yok sizin yapacağınız. Garanti karşılamaz bunu bildiğim kadarı ile ve tamiri eğer çok zorlu ise biraz tuzlu diye biliyorum.

KS

Niyazi Ergazi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben bi media mark goturuyum napcamiza karar veririz orda konusuyum adamlarla

Anakart dişlerine zarar gelmismidir acaba bakiyim mi abi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Siz bence pek kurcalamayın olası başka bir zarar meydana gelmesin ki garanti durumu varsa riske girmesin. Bildiğim kadarı ile kullanıcı hatası ama umarım değildir.

KS

Niyazi Ergazi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aradım garanti karşılamaz kirildiysa diyor tamirde görmez diyor abi yenisini alicam çöpe aticam diğerinide

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Siz yinede götürüp gösterin emin olun derim. Bazen anlatılan ile anlaşılan farklı oluyor özellikle PC dünyasındaki donanımlarda. Boşa fazla masraftan kurtulursunuz bir ihtimal soru işareti kalmasın net olaun diye diyorum.

KS

Niyazi Ergazi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bunu yapan yerler varmış uğur abi yaptıriyim mi ne dersin sıkıntı olur mu ilerde 1.300 lira sıfır î bütçem yok o kadar iğne yerine eski amd işlemci iğnesi takip lehim yapıyorlarmış

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Önce götürüp göstermenden yanayım halen başka birisine götürme derim. Sonrasında eğer durum garanti dışıysa halen dediğini yaptırabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri