Bilgisayar açılmıyor

stranka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisiyar açılmıyor sadece iki ekran geliyor ikiside mavi ekran biri hesap seçme biride bilgisayarınız sorunla karşılaştı yenisen başlatabilirsiniz ekranları ve ikisininde çözümünü bulamadım lütfen doğru düzgün adam gibi biri şu konuyu bilen varsa yardım etsin bana 1 aydır bu bilgisayarla uğraşıyorum ve kafayı yememe az kaldı gına geldi sizden ricam yardım etmeniz olayıda anlatayım yüklü ses çıkış aygıtı yok hatası alıyordum bende aygıt yöneticisi > eylem > eski donanımı getir > realtek işlemini uyguladım tam da bu anda pc mavi ekran verdi ve bazı hata bilgileri toplanıyor ardından bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz dedi başlatıyorum başlatıyorum fakan bi yararı olmuyor yardım edin lütfen

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ana Windows sisteminizde bir sürücü hatası varsa ve sistem geri yükleme bir işe yaramıyorsa ki sistem 3-4 defa üst üste hata verip kapandığında kurtarma menüsü açılır buradan sistem geri yükleme yapabilirsiniz eğer bu işe yaramıyorsa size tavsiyem bir USB format diski ile format atın. Eğer eski sisteminizde özel bir veriniz vs. varsa format atarken disk silme/biçimlendirme yapmadan direkt C ana diskini seçip ileri derseniz eski Windows üzerindeki dosyalarınıza yeni Windows üzerinden ulaşabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri