Yardım Bilgisayar Açılmıyor.

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Dediğim gibi sadece ekran kartı güç kablolarını çıkartıp yine deneyin. Sadece 24 pin ve cpu 8 pin takılı olsun. jfp1 olan soket bir pin eksik olanın yanında ki iki pin (sağ üstten 2 ve 3. pin) güç pinleri. Tepki yoksa anakarttan şüpheliyim.

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Arkadaşlar bugun ders calisiyordum.
Kapattım pc yi sonra icime his doğdu bi yine ac dedi açılmadı pc.
Psu anahtar kapattim actim hic bisi olmadi anakartin Ez debug ledi bile yanmiyor psu fani veya hiçbir sey calismiyor.
Hic bir sey calismiyor ssd söktüm kasa on portlarinin hepsini söktum yine bisi degismedi.
Hic bir sey calismiyor.
Ne yapmam lazim
ben olsam ssd veya hardisk işte içinde ne varsa fark etmez disk ile ilgili bir sorun olabilir veya arkadaşın dediği gibi güç alırken bir sıkıntısı var

KS

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
ben olsam ssd veya hardisk işte içinde ne varsa fark etmez disk ile ilgili bir sorun olabilir veya arkadaşın dediği gibi güç alırken bir sıkıntısı var
Ssd kasa on portu hepsini çıkardım.
YouTube da bi adam soylemisti hepsini yaptim.
Benim sorunum ne anakrt debug yanıyor ne de hiç bişi mouse RGB si bile yanmiyor.
Technopatin vidyasundaki ni yapinca psu fani dönüyor.
Ama PSU kablolarini sisteme takinca ne PSU fani ne de sistem açılmıyor.

Dediğim gibi sadece ekran kartı güç kablolarını çıkartıp yine deneyin. Sadece 24 pin ve cpu 8 pin takılı olsun. jfp1 olan soket bir pin eksik olanın yanında ki iki pin (sağ üstten 2 ve 3. pin) güç pinleri. Tepki yoksa anakarttan şüpheliyim.
Jcom ve jfp1 ikisininda her yerine tornavida ile deydirdim açılmıyor.
Hocam Ekran karti kablosunu cikartip denedim CPU kablosunu cikarip denedim bakim CPU da sorun varmi diye ama hiç birinde açılmadı.
Ekran karti kablo giriş yerinde kırmızı ışık var elektrik gelmeyince yanan o bile yanmiyor.
Hiç bişi çalışmıyor

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Ssd kasa on portu hepsini çıkardım.
YouTube da bi adam soylemisti hepsini yaptim.
Benim sorunum ne anakrt debug yanıyor ne de hiç bişi mouse RGB si bile yanmiyor.
Technopatin vidyasundaki ni yapinca psu fani dönüyor.
Ama PSU kablolarini sisteme takinca ne PSU fani ne de sistem açılmıyor.

Jcom ve jfp1 ikisininda her yerine tornavida ile deydirdim açılmıyor.
Hocam Ekran karti kablosunu cikartip denedim CPU kablosunu cikarip denedim bakim CPU da sorun varmi diye ama hiç birinde açılmadı.
Ekran karti kablo giriş yerinde kırmızı ışık var elektrik gelmeyince yanan o bile yanmiyor.
Hiç bişi çalışmıyor
O zaman anakart sorunun kaynağı gibi.

KS

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Hocam

Siz bu vodyadikleri yaptim

O zaman anakart sorunun kaynağı gibi.
Yapma be Hocam.
Ama sikintisiz calisiyordu ne oyunlar oynadik ne testler yaptim

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Elektronik alet bunlar hocam olabiliyor. Yine de bir bilgisayarcı her parçayı tek tek test etmeli.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri