Dediğim gibi sadece ekran kartı güç kablolarını çıkartıp yine deneyin. Sadece 24 pin ve cpu 8 pin takılı olsun. jfp1 olan soket bir pin eksik olanın yanında ki iki pin (sağ üstten 2 ve 3. pin) güç pinleri. Tepki yoksa anakarttan şüpheliyim.
ben olsam ssd veya hardisk işte içinde ne varsa fark etmez disk ile ilgili bir sorun olabilir veya arkadaşın dediği gibi güç alırken bir sıkıntısı varArkadaşlar bugun ders calisiyordum.
Kapattım pc yi sonra icime his doğdu bi yine ac dedi açılmadı pc.
Psu anahtar kapattim actim hic bisi olmadi anakartin Ez debug ledi bile yanmiyor psu fani veya hiçbir sey calismiyor.
Hic bir sey calismiyor ssd söktüm kasa on portlarinin hepsini söktum yine bisi degismedi.
Hic bir sey calismiyor.
Ne yapmam lazim
Ssd kasa on portu hepsini çıkardım.ben olsam ssd veya hardisk işte içinde ne varsa fark etmez disk ile ilgili bir sorun olabilir veya arkadaşın dediği gibi güç alırken bir sıkıntısı var
Jcom ve jfp1 ikisininda her yerine tornavida ile deydirdim açılmıyor.Dediğim gibi sadece ekran kartı güç kablolarını çıkartıp yine deneyin. Sadece 24 pin ve cpu 8 pin takılı olsun. jfp1 olan soket bir pin eksik olanın yanında ki iki pin (sağ üstten 2 ve 3. pin) güç pinleri. Tepki yoksa anakarttan şüpheliyim.
O zaman anakart sorunun kaynağı gibi.Ssd kasa on portu hepsini çıkardım.
YouTube da bi adam soylemisti hepsini yaptim.
Benim sorunum ne anakrt debug yanıyor ne de hiç bişi mouse RGB si bile yanmiyor.
Technopatin vidyasundaki ni yapinca psu fani dönüyor.
Ama PSU kablolarini sisteme takinca ne PSU fani ne de sistem açılmıyor.
Jcom ve jfp1 ikisininda her yerine tornavida ile deydirdim açılmıyor.
Hocam Ekran karti kablosunu cikartip denedim CPU kablosunu cikarip denedim bakim CPU da sorun varmi diye ama hiç birinde açılmadı.
Ekran karti kablo giriş yerinde kırmızı ışık var elektrik gelmeyince yanan o bile yanmiyor.
Hiç bişi çalışmıyor
HocamDediğim gibi sadece ekran kartı güç kablolarını çıkartıp yine deneyin. Sadece 24 pin ve cpu 8 pin takılı olsun. jfp1 olan soket bir pin eksik olanın yanında ki iki pin (sağ üstten 2 ve 3. pin) güç pinleri. Tepki yoksa anakarttan şüpheliyim.
Yapma be Hocam.O zaman anakart sorunun kaynağı gibi.
Hocam pzt babam inşallah PSU yu test ettirecek başka PC ye takcak.Elektronik alet bunlar hocam olabiliyor. Yine de bir bilgisayarcı her parçayı tek tek test etmeli.
Oceanlab genellikle böyle konulara yazmaz o daha çok siteyle ilgili şeylere uğraşır@OceanLaB Hocam sen ne diyorsun