Bilgisayar alıyorum.

Samet_2208

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Hocalarım sipariş sayfasında sorun yaşıyorum. Bilgileri girdim banka/kredi kartı ile ödeme ye tıklıyorum sayfayı yukarı atıyor,ilerleme yok yardımcı olur musunuz?

Samet_2208

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
çerezleri temizleyip dener misin
Hallettim hocam, ancak şuan merak ettiğim başka bir şey var sipariş verdim ödemeyi gerçekleştirdim telefonuma banka onay mesajı geldi kodu girdim ancak parayı şuan çekmemiş. Siparişlerimde sistemi görüyorum "...numaralı sipariş, 6 Aralık 2022 tarihinde verildi ve şu anda Beklemede durumundadır." Yazıyor . En altında da "Ödemeniz gerçekleştikten sonra, siparişinize ilişkin mesafeli satış sözleşmesi ve ön bilgilendirme formu burada yer alacaktır." Yazıyor. Şuanda durum nedir ? Bir sıkıntı flan mı var acaba?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hallettim hocam, ancak şuan merak ettiğim başka bir şey var sipariş verdim ödemeyi gerçekleştirdim telefonuma banka onay mesajı geldi kodu girdim ancak parayı şuan çekmemiş. Siparişlerimde sistemi görüyorum "...numaralı sipariş, 6 Aralık 2022 tarihinde verildi ve şu anda Beklemede durumundadır." Yazıyor . En altında da "Ödemeniz gerçekleştikten sonra, siparişinize ilişkin mesafeli satış sözleşmesi ve ön bilgilendirme formu burada yer alacaktır." Yazıyor. Şuanda durum nedir ? Bir sıkıntı flan mı var acaba?
Hemen çekemeyebiliyor. Amazon ve hepsiburada da yaşadım. Bir sorun olmuyor. Hata olursa mesaj göndermeleri gerekir.

Son düzenleme:

Samet_2208

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Siparişimi verdim sonunda . 10 yıllık PC hasretim son bulucak inşallah. Darısı isteyen tüm kardeşlerime inşallah 🤲🙂

KS

Rtx3060Ti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri