- Katılım
- 10 May 2022
- Mesajlar
- 76
- Tepki
- 22
Hocalarım sipariş sayfasında sorun yaşıyorum. Bilgileri girdim banka/kredi kartı ile ödeme ye tıklıyorum sayfayı yukarı atıyor,ilerleme yok yardımcı olur musunuz?
çerezleri temizleyip dener misinHocalarım sipariş sayfasında sorun yaşıyorum. Bilgileri girdim banka/kredi kartı ile ödeme ye tıklıyorum sayfayı yukarı atıyor,ilerleme yok yardımcı olur musunuz?
Hallettim hocam, ancak şuan merak ettiğim başka bir şey var sipariş verdim ödemeyi gerçekleştirdim telefonuma banka onay mesajı geldi kodu girdim ancak parayı şuan çekmemiş. Siparişlerimde sistemi görüyorum "...numaralı sipariş, 6 Aralık 2022 tarihinde verildi ve şu anda Beklemede durumundadır." Yazıyor . En altında da "Ödemeniz gerçekleştikten sonra, siparişinize ilişkin mesafeli satış sözleşmesi ve ön bilgilendirme formu burada yer alacaktır." Yazıyor. Şuanda durum nedir ? Bir sıkıntı flan mı var acaba?çerezleri temizleyip dener misin
Hemen çekemeyebiliyor. Amazon ve hepsiburada da yaşadım. Bir sorun olmuyor. Hata olursa mesaj göndermeleri gerekir.Hallettim hocam, ancak şuan merak ettiğim başka bir şey var sipariş verdim ödemeyi gerçekleştirdim telefonuma banka onay mesajı geldi kodu girdim ancak parayı şuan çekmemiş. Siparişlerimde sistemi görüyorum "...numaralı sipariş, 6 Aralık 2022 tarihinde verildi ve şu anda Beklemede durumundadır." Yazıyor . En altında da "Ödemeniz gerçekleştikten sonra, siparişinize ilişkin mesafeli satış sözleşmesi ve ön bilgilendirme formu burada yer alacaktır." Yazıyor. Şuanda durum nedir ? Bir sıkıntı flan mı var acaba?
İnşallah sorun olmaz hocam, teşekkür ederimHemen çekemeye biliyor. Amazon ve hepsiburada da yaşadım. Bir sorun olmmuyor. Hata olursa mesaj göndermeleri gerekir.
Hayırlı olsun. İyi dilekleriniz için teşekkür.Siparişimi verdim sonunda . 10 yıllık PC hasretim son bulucak inşallah. Darısı isteyen tüm kardeşlerime inşallah![]()
Teşekkür ederim mecburum artık bu hepimiz için böyle. Düzeni bozuk bir sistemde yaşıyoruz malesef. Uyanırken vergi Uyurken vergi. Yapıcak birşey yok ölümlü dünya al gitsin dedim jdjdjdjsHocam hayırlı olsun umarım sistem almaya çalışanlarda nasip olur (banada yani ^^)
Bende böyle düşünüyorum ve sonunda aldım geçtim hocamTeşekkür ederim mecburum artık bu hepimiz için böyle. Düzeni bozuk bir sistemde yaşıyoruz malesef. Uyanırken vergi Uyurken vergi. Yapıcak birşey yok ölümlü dünya al gitsin dedim jdjdjdjs
Zarar eteğin birşey olmadığı kesin jdjdjdjeHayırlı olsun. Ben de bu sistemi almayı düşünüyordum ama anakart kafama takıldı, A520M-A yerine B550M-E ne gibi bir fayda sağlıyor? Bütçemi aşıyor çünkü +1275₺.
Aynen öyle ne bu ya hergün düşün düşün bekle nereye kadarBende böyle düşünüyorum ve sonunda aldım geçtim hocam
Hala düşünüyorumZarar eteğin birşey olmadığı kesin jdjdjdje
Aynen öyle ne bu ya hergün düşün düşün bekle nereye kadar
Ammann ölümlü dünyaHala düşünüyorum![]()