Hangi oyunlar hocam?
Kasayı 10₺ arttırın ve diğer kasayı yapın.Valorant GTA V FORZA 5 Maksimum Rise Of The Tomb Raider
Teşekkürler ram 8gb kalsınmıKasayı 10₺ arttırın ve diğer kasayı yapın.
İşlemciyi i3 12100f yapın.
Ekran kartını 6500xt yapın.
Ramı 16gb yapın.
10k civarı yapıyor böylece.
Sistemdeki ramı ve ssd yi ne olarak değiştirmeli hocam @ugur.gozaydin ?
Pardon görmemişim ramiKasayı 10₺ arttırın ve diğer kasayı yapın.
İşlemciyi i3 12100f yapın.
Ekran kartını 6500xt yapın.
Ramı 16gb yapın.
10k civarı yapıyor böylece.
Sistemdeki ramı ve ssd yi ne olarak değiştirmeli hocam @ugur.gozaydin ?
Bu bugün ki 4. aynı konunuz. Tekrar bir daha olursa uyarı alacaksınız bilgisini vereyim.Bütçem 13000tl monitör dahil ilk bilgisayarım olucak çok fazla anlamıyorum
Özür dilerimBu bugün ki 4. aynı konunuz. Tekrar bir daha olursa uyarı alacaksınız bilgisini vereyim.
Hocam ram 16 olacak ama hangi marka? Ssd de kötü galiba.Bu bugün ki 4. aynı konunuz. Tekrar bir daha olursa uyarı alacaksınız bilgisini vereyim.
Fireflux sistem bu bütçede alınabilir, belirtilen upgradeler ile alabilirsinizBütçem 13000tl monitör dahil ilk bilgisayarım olucak çok fazla anlamıyorum
Peki kalan bütçeye monitör olurmu para biriktirmelimiyimFireflux sistem bu bütçede alınabilir, belirtilen upgradeler ile alabilirsiniz
Monitörde 3200 lira için Uğur hoca onaylı Lenovo g24-20 modeli var ama 2.500 lira için sağlam bir IPS monitör yok diye biliyorumPeki kalan bütçeye monitör olurmu para biriktirmelimiyim
Ne zaman indirimlerİncehesap Cuma indirimlerinde belki daha ucuza bir sistem girer veya Monitör
Saat kaçtaİncehesap Cuma indirimlerinde belki daha ucuza bir sistem girer veya monitör.
Akşama kadar ürünler açılır, fiyatları saat 10 da açılır. 7 de ilk ürün açılıyor diye biliyorumSaat kaçta
Ürünler 19:00 itibariyle tek tek listelenmeye başlıyor saat 22:00 'a kadar sürüyor ve 22:00 'da satışa açılıyor.Ne zaman indirimler
2dk var nerden görebilirim indirimli ürünleriÜrünler 19:00 itibariyle tek tek listelenmeye başlıyor saat 22:00 'a kadar sürüyor ve 22:00 'da satışa açılıyor.
2dk var nerden görebilirim indirimli ürünleriAkşama kadar ürünler açılır, fiyatları saat 10 da açılır. 7 de ilk ürün açılıyor diye biliyorum