Bilgisayar Almak İstiyorum Ama Korkuyorum

Batuhan Cüre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba ilk defa bilgisayar alacağım için biraz korkuyorum ve kafamda bir sürü soru işareti var
Yardımcı olursanız çok sevinirim. 

1)https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...ayar-1y7d5ea-p-HBV000015ZXJC?magaza=VPBİLİSİM
Bu bilgisayarı almak istiyorum Babam şok veya bim e 7bin tl ye gelceğeni görmüş sizce alınır mı?

2)Eğer alırsam nasıl windows 10 kurcam başka bir bilgisayarım yok bir bilgisayarcıya mı götürmeliyim.

3)6-7 bin tl ye Monitör, Klavye, Mouse ve Windows lu bir sistem önerirmisiniz çünkü sanırım bu laptoptan daha iyi bir pc toplanır bu bütçeyle.(Vatan Bilgisayar dan oem hazır sistem önerirseniz daha iyi olur nasıl toplıycağımı bilmiyorum da) 

4)Vatan bilgisayardan oem hazır sistem alırsam tak-çalıştır mı olcak? 

Biraz karışık olmuş olabilir anlaşılmayan bir yer olursa düzeltirim şimdiden teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Seçtiğiniz laptop evet Windows kurulumu gerektiriyor ve başka bir PC niz yoksa yada Windows hazırlanmış bir USB belleğiniz Windows kurulumu yapamazsınız. 7K bütçeye bu sistemden daha iyi masaüstü kurulabilir evet ama Laptop başka bir sınıf Masaüstü başka bir sınıf. Ne istediğinizi bilin diye söylemek istedim.

İlle vatan bilgisayar mı olmalı? İstanbul içindeyseniz başka mağazası olan firmalarda var. Sinerji Bilgisayar, İnventus, QP Bilişi, İtopya gibi yerlerinde mağazaları var.

Mustafa Ege Kara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O laptop evden çıkmayacaksa masaüstü daha mantıklı. Laptop fena değil Windows kurulumu çok basit bir işlem format USB'si ile kendiniz yapabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri