Bilgisayar kapanıyor

royxr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
asker gitim geldim kardeşim güç kaynağında duman çıktığını söyledi ve tamire gitmiş pc sonra güç kaynağı 250w takmışlar ben pc açıyorum birşeyler ile uğraşıyorum 5 10 dakika sonra ekran çizgiler geliyor gidip geliyor sonra pc kendine reset atıyor açılınca aynı sorun devam ediyor ekran kartına bakıyorum takılı değil pc kapatıp 10 dakika rahat bırakıyorum açıyorum PC düzelmiş ama tekrar biraz zaman geçirince ekranda yine çizgiler oluşuyor nedeni bilen yaza bilirmi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Bilgisayar kapanıyor

Güç kaynağı yetersiz geliyordur. Ürün dandikse ve sistemde fazla güç isteyen bir sistemse sorun bariz PSU 'dur.

vonaleee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Cvp: Bilgisayar kapanıyor yardım

Öncelikle o bilgisayarı çok zorlamamaya çalışın....

ekran kartı konusunu anlamadım nasıl ve neden takılı değil...

muhtemelen takılıyken güç kaynağı hiç kaldırmadığı veya güç girişi yeni takılan güç kaynağında olmadığı için çıkarmış olabilir..

anlattıklarına göre sistemindeki sorun güç kaynağının yetersiz oluşu....

sisteminin tam olarak parça isimlerini yazarsan net sonuca ulaşabiliriz

KS

royxr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Bilgisayar kapanıyor

ugur.gozaydin' Alıntı:
Güç kaynağı yetersiz geliyordur. Ürün dandikse ve sistemde fazla güç isteyen bir sistemse sorun bariz PSU 'dur.

bende güç kaynağından şüpheleniyorum

vonaleee' Alıntı:
Öncelikle o bilgisayarı çok zorlamamaya çalışın....

ekran kartı konusunu anlamadım nasıl ve neden takılı değil...

muhtemelen takılıyken güç kaynağı hiç kaldırmadığı veya güç girişi yeni takılan güç kaynağında olmadığı için çıkarmış olabilir..

anlattıklarına göre sistemindeki sorun güç kaynağının yetersiz oluşu....

sisteminin tam olarak parça isimlerini yazarsan net sonuca ulaşabiliriz
ekran kartı takılı PC açılıyor sorun yok ama bilgisayar zorlayınca birde ekran dalgalanma başlıyor çizikler oluşuyor ekran siyah olup bilgisayar kapanıyor açıldığında ekran full cizik dolu  renkler kaymış ekran kartı da sistemde takılı değil gözüküyor ama  PC kapatıp dinlendirdiğimde açtığımda tekrar sorunsuz çalışmakta

Emre Avara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Bilgisayar kapanıyor

Büyük ihtimal sorun PSU'da sistem özelliklerini yazabilirsen uygun PSU önerebilirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri