Bilgisayar kulaklığı görmüyor

maqixc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başka bir bilgisayarda denedim kulaklığı çalışıyordu. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum realtek kurmaya çalıştım ama kurulmıyor kendi anakarta göre olanı indirsemde.

B450M-A PRO MAX
WİNDOWS 10 64 BİT

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
JAK girişi olarak ürün tek JAK girişine mi sahip yoksa çift yani kulanlık+mikrofon ayrı ayrı mı? Birde farklı JAK girişlerinde dener misiniz.

KS

maqixc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
JAK girişi olarak ürün tek JAK girişine mi sahip yoksa çift yani kulanlık+mikrofon ayrı ayrı mı? Birde farklı JAK girişlerinde dener misiniz.
Arka ve ön giriş var JAK girişi olarak ikisinde de kulaklık ve mikrofon ayrı ayrı. İkisini de denedim farklı dönüştürücüler ile ama yine de olmadı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows ayarları > Sistem > Ses > Ses denetim masası ayarına tıklayın ve Kayıttan yürüt bölümünden listede bir yere sağ tıklayıp Devre dışı bırakılmış ve bağlantısı kesilmiş aygıtları göster seçeneklerinin ikisini de onaylayın. Daha sonra listede Hoparlör olarak geçen aygıtı etkinleştirilmiş ve varsayılan olarak ayarlı olduğundan emin olun.

KS

maqixc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows ayarları > Sistem > Ses > Ses denetim masası ayarına tıklayın ve Kayıttan yürüt bölümünden listede bir yere sağ tıklayıp Devre dışı bırakılmış ve bağlantısı kesilmiş aygıtları göster seçeneklerinin ikisini de onaylayın. Daha sonra listede Hoparlör olarak geçen aygıtı etkinleştirilmiş ve varsayılan olarak ayarlı olduğundan emin olun.
Takılı değil dediği için varsayılan olarak ayarlayamıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tuhaf bir sorun cidden. Telefon kulaklığınız veya başka bir kulaklık var mı, varsa dener misiniz sistemde kulaklık girişinde? Eğer aynı sorun olursa sürücü veya ses kartı probleminiz var demektir o şekilde ilerleriz. Ama çalışırsa bu denemeye çalıştığınız Logitech kulaklığa özel sisteminizde bir problem var demektir. O zamanda bu şekilde bir yol çizeriz.

KS

maqixc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu noktada ses kartından olabilir. Bozulmadan önce ucuz ses kartlarından birini kullanıyordum rastgele bir yerden aldığım onla çalışıyor sadece onun harici çalışmıyor nedensizce.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri