KS
- Konu Sahibi
hocam aynı anakart attığım linkte ki sistemde de var. birde ben özelleştirdim. ram'ini, m2 ssd'sini ve anakartını da değiştirip b550m-k yaptım.Bence bu sistemin fiyatı yüksek. Anakart , SSD ve Ram yükseltmeden sizin özelleştirdiğiniz fiyata RX6800 Core bile seçilebiliyor.
Benim şahsi fikrim olarak bu fiyata 3070Ti sistem almak çok daha mantıklı.
![]()
ULTIMA-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
sizin attığınız sistem de kötü değil de r5 5600 var. biliyorum aralarında 1k'ya değecek bir fark yok hatta çok az bir fark var, ama yine de r5 5600x'i almakta karar veriyorum. birde sizin attığınız sistemde ekran kartı stokta değil ve gaming gen tr de rtx 3070 ti çok uzun süredir stokta yok. bekleyecek de vaktim kalmadı artık o yüzden ne yapacağım bilmiyorum. benim attığım sistem bence ekran kartı kısmı dışında daha iyi diye düşünüyorum. rtx 3070 ti ile rx 6750 kafa kafaya bir kart sonuçta, nvidia özellik bakımından daha iyi olsada bana performans lazım.
tabii bu konularda bilgisiz olduğumdan yazıyorum buraya. sizin de neden o sistemi seçmeyi daha mantıklı bulduğunuzu öğrenmek isterim.