NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Selam Arkadaşlar,
uzun bir zaman önce buraya linkteki bilgisayarı alacağımı söyleyerekten aklımda ki soruları sorup uyuşmazlıkları gidermiştim.
Destekde çıkmıştınız , sağolun hepinize.
Şimdi 1 ay önceden yazdım kafam da ki sorunları fakat bilgisayarı alacağım vakit bu ayın sonları ile yeni ayın ilk haftaları arası.
Sizden burada öneri istedim çünkü linkte ki bilgisayar her parçası stokya olsa bile stokya değil olarak gözüküyor. Zaten tahminimce bu bilgisayar tekrar stoğa gelse bile 23.000 TL gibi bir fiyattan satışa sunulmaz.
Ama benim bütçem 23.000 - 24.000TL arası.
O yüzden sistem konusunda RTX 3070 Ti'dan RX 6750 XT'ye kaydım ama varsa sizin daha iyi sistem önerileriniz lütfen durmayın.
RTX bir kart benim için daha iyi olurdu ve işlemci'de de büyük bir gerileme yaşandı ondan pek gönlüm memnun değil.
PCH S Class 1.1 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Şuan da 24.000TL den üzerine az oynama yaptığım sistem bu şekilde.
Şunu da ekleyeyim genelde sistemin genel olarak herşeyini 23.000TL üzerinden bakıp 1.000TL üzerine 2TB HDD ekliyorum.
HDD benim için önemli de o yüzden.
Uzun lafın kısası önerilerinizi bekliyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri: