Telefon hocamForuma nerden yazıyorsunuz
Telefon hocam![]()
Sistem Bileşenlerim |
---|
|
Tabiki düşünüyorum , ama tr şartlarında zor. Hayırlısı .Almayı düşünüyormueunuz
Sistem Bileşenlerim![]()
Var ama bilgisayar demeye şahit lazım. Çok kötü.Bilgisayar mı ? O da ne![]()
Yok ailem bu yaz karne hediyesi ile alacaktı 9.sınıfı 2 dönemde takdir ile bitirdşm Allah nazar değdirmesin ama ekonomiden dolayı alamadılar utandılar o alacakları 1 2 gün yüzüme bakamadılar bende çok üzüldüm dahada zorlamıyorum ailemi utandırmaya hakkım yok ilerde Allah izin verir büyür para kazanırsam alırım o zaman hala bir isteğim olursa ki olacağını düşünmüyorum işten güçten pc hevesi çocukken oluyor keşke alabilsem ama yapacak birşey yokBenim bilgisayarım
Rx 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 3200mhz ram
B450 anakart
Aynı şeyleri yaşıyoruz bende aynı yollardan geçtim ve profesyonel olmasamda bilgisayar hakkında çoğu şeyi biliyorum bütçe nedir sizinBilgisayar almak için , işime hangi bilgisayar yarar diye araştırırken buralara kadar geldim. Ve artık profesyonelim
![]()
benimkide aynı şekil diğer bilgisayarları görünce benimkine elektrik veresim gelmiyorVar ama bilgisayar demeye şahit lazım. Çok kötü.
En azından elektrik verebilcek var bi pcniz hocambenimkide aynı şekil diğer bilgisayarları görünce benimkine elektrik veresim gelmiyor![]()
Umarım çok iyileri nasip olur. Ben bir kasa topladım yine işimi görecek kadar. İşlemciyi bekliyorum.benimkide aynı şekil diğer bilgisayarları görünce benimkine elektrik veresim gelmiyor![]()
Bütçe ??Umarım çok iyileri nasip olur. Ben bir kasa topladım yine işimi görecek kadar. İşlemciyi bekliyorum.