Ooo syqex hojam nassınUmarım çok iyileri nasip olur. Ben bir kasa topladım yine işimi görecek kadar. İşlemciyi bekliyorum.
Ooo syqex hojam nassınUmarım çok iyileri nasip olur. Ben bir kasa topladım yine işimi görecek kadar. İşlemciyi bekliyorum.
inşallah hocam hayırlı olsun sizede.Umarım çok iyileri nasip olur. Ben bir kasa topladım yine işimi görecek kadar. İşlemciyi bekliyorum.
Daha 12 yaşımdayken internet kafelere gidiyordum hiç bir sıkıntı yaşamadımBen birde hayatımda hiç int kafeye gitmedim merkezde oturmuyorum köy gibi biryerdeyim çok ücra yasaktı bana int cafe halada yasak iyikide yasak derim belki sigaraya başlardım belki başka kötü alışkanlıklara bunun int Cafeyle alakası şu yönde çocuk aklıyla biri görürdü yolda verirdi sigara veya orda halada korkarım yani :d
Kasada bulunan bileşenler nelerUmarım çok iyileri nasip olur. Ben bir kasa topladım yine işimi görecek kadar. İşlemciyi bekliyorum.
İyi , sen ?Ooo syqex hojam nassın
B450M-S2H var , bütçe az olduğundan 8 GB Ram ve 256gb m2 SSD aldım birde R3 3200G APU işlemci gelecek.Kasada bulunan bileşenler neler
Neden hocam ?Aynı şeyleri yaşıyoruz bende aynı yollardan geçtim ve profesyonel olmasamda bilgisayar hakkında çoğu şeyi biliyorum bütçe nedir sizin
(Isınma Sorunlu) bir msi alpha 15![]()
Yazdığım incelemeye bakarsanız ne kadar ısındığını görürsünüz hocamMsı Alpha iyi sadece ısınma işi bozar
bnm bilgisiyarım intel i5 10400fBenim bilgisayarım
Rx 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 3200mhz ram
B450 anakart
Hocam kaçtlye denk geldi pc birde rdr2 gta 5 fifa vs. Açarmı 16gbramli haliİyi , sen ?
B450M-S2H var , bütçe az olduğundan 8 GB Ram ve 256gb m2 SSD aldım birde R3 3200G APU işlemci gelecek.
Bende azdaha i5 3. Nesil bir şey alacaktım. İyiki araştırmışım. 3k civarıydı.İ3 7100
H110
1050 Ti
8 GB Ram
1TB+128 GB Depolama(HDD+SSD)
Zamanında bilinçsizce alınmış ekran kartı ve işlemcinin toplam fiyatı kadar olan Thermaltake Core V51
Ekran kartı-Rx 6600m 8gbBenim bilgisayarım
Rx 6600
AMD Ryzen 5 5500
8x2 3200mhz ram
B450 anakart
4-4.5K Civarına geldi. Büyük ihtimalle açar. Youtube üzerinden testlerini izleyerek bakabilirsin. Benim için zaten 30 FPS alsa yeter ama RDR yada FİFA oynamam.Hocam kaçtlye denk geldi pc birde rdr2 gta 5 fifa vs. Açarmı 16gbramli hali