Bilgisayar taşımak

Trixansa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar konuyu yanlış yere açtıysam öncelikle özür dilerim. Ben kendi arabamla Kırıkkale'den Ankara'ya gideceğim kasayı kutusuna koyup yanlarını kıyafetler ile destekledim ekran kartını sökmedim ekraniekran kartında bir sorun olur mu ? 1.30 saat yol gideceğim. Kasayı yan bir şekilde koltuğun üzerine koymayı düşünüyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ekran kartı ve CPU soğutucusunu mutlaka sökün. En ufak bir sarsıntıda GPU PCIe bağlantısı kırılabilir yada anakart zarar görebilir. Aynı şey CPU soğutucusu içinde geçerlidir.

KS

Trixansa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ekran kartı ve CPU soğutucusunu mutlaka sökün. En ufak bir sarsıntıda GPU PCIe bağlantısı kırılabilir yada anakart zarar görebilir. Aynı şey CPU soğutucusu içinde geçerlidir.
Bilgisayarı hazır olarak satın aldığımda sadece ekran kartı takılı değildi.Kasayi iyice destekledim pek sarsıntı olacağını düşünmüyorum, ekran kartını sökmekte istemiyorum takılı kalırsa fazla bir zarar gelir mi ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Size dediğim gibi en azından ekran kartını sökün. Risk almayın sonrasında binlerce TL zarara girersiniz 2 vida 1-2 kablo sökmediğiniz için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri