BİLGİSAYAR TAVSİYESİ-OĞLUMA SÜRPRİZ-LÜTFEN YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blgbrgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba oğlum için kasa toplamak için araştırma yapıyorum. 4 adet liste yaptım. ama uyum konusuna bilgim yok.
yardımcı olursanız sevinirim.  ( https://hizliresim.com/T2ptiG
ssd dışında disk olmayacak.
ram: 32 düşünüyorum ama rakam düşürmek için 1 tane 16 olabilir.ilerde 1 tane daha ekleyebilirim.

T2ptiG.jpg
[/url][/img]

FİRMALARIN SAYFALARINDAN BAKTIM. EKSİKLERİM VARDIR. SIVI SOĞUTMA MALİYETİ ARTTIRMAZSA ONU DA EKLEYEBİLİRİZ.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Toplam bütçe nedir monitör hariç ona göre yardımcı olalım. Ayrıca sistemin en amaçla kullanılacağını bilirsem daha net değerlendirme yapabilirim.

Birde sistemin bileşenlerini ayrı ayrı en uygun yerlerden alıp siz montaj yapabilir misiniz yoksa size montajlı mı gelmesini istersiniz onu da bilmem gerek.

KS

blgbrgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Toplam bütçe nedir monitör hariç ona göre yardımcı olalım. Ayrıca sistemin en amaçla kullanılacağını bilirsem daha net değerlendirme yapabilirim.

Birde sistemin bileşenlerini ayrı ayrı en uygun yerlerden alıp siz montaj yapabilir misiniz yoksa size montajlı mı gelmesini istersiniz onu da bilmem gerek.

4 adet sistem baktım ortalama 9000 civarı. yukarı çok çıkmayacak. oyun+grafik için kullanılacak. sadece kasa alacağız... monitör var. 
Ayrı yerlerden daha uyguna da Toplayabiliriz.sanırım böyle daha üst segment de toplanır sanırım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

blgbrgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri